Heerlijke schapenvacht pantoffels

shepherd-pantoffels - schapenvacht pantoffelsBent u op zoek naar lekkere warme pantoffels? Bent u niet allergisch voor wol en kunt u dus schapenvacht pantoffels dragen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We produceren en verkopen erg leuke schapenvacht pantoffels, al zeggen we het zelf. In diverse matten, leuke dessins en natuurlijk in de kleuren die u wenst. Zo is er hopelijk voor iedereen iets te vinden. Het kan behoorlijk koud zijn in huis, zeker in de herfst en de winter. Het weer kan opeens omslaan en als u de centrale verwarming nog niet had aanstaan, dan zijn uw voeten waarschijnlijk als eerste koud. En dat kan gevaarlijk zijn voor de mens. Mensen kunnen snel een verkoudheid oplopen doordat ze hun voeten niet warm houden. Ook binnenshuis dient u daarom schoeisel te dragen, zeker als het koud is. We begrijpen dat u liever niet met schoenen aan in huis loopt. Zeker als u net van buiten komt is dat af te raden. Dan zit u liever met schone schapenvacht pantoffels op de bank. Als u moe bent kunt u direct uw schapenvacht pantoffels aantrekken en op de bank neerploffen zonder dat er vlekken in de bank komen. Onze schapenvacht pantoffels zijn van hoge kwaliteit gemaakt zodat u er jaren plezier aan kunt beleven. Deze schapenvacht pantoffels zijn geschikt voor het hele gezin. We hebben stoere schapenvacht pantoffels voor mannen en jongens en schattige voor vrouwen en meisjes. Lekker gezellig om het haardvuur zitten met uw pantoffels aan, mits u natuurlijk een open haard heeft. Ze kunnen prima mee op reis, misschien gaat u wel een lange vliegtuigreis maken. Dan hebt u vast geen zin om de hele tijd uw schoenen aan te hebben. De stewardess en medepassagiers vinden het vast niet erg als u van schoeisel wisselt. Het vliegt een stuk prettiger met pantoffels aan, neemt u dat maar van ons aan. Wellicht dat anderen ook wel geïnteresseerd raken vanwege de uitstekende pasvorm en aantrekkelijk design. Wellicht kunt u hen eens op ons wijzen, dat zullen we erg waarderen. En des te meer klanten, des te meer mogelijkheden we hebben om onze service te verbeteren. In de rest van deze tekst willen we u nog veel meer vertellen over onze prachtige schapenvacht pantoffels dus leest u vooral even verder. Dit wilt u absoluut niet missen!

Zachte schapenvacht pantoffels vindt u bij ons op de site

Deze heerlijke schapenvacht pantoffels vindt u in een handomdraai als u uw browser opent en naar shepherd-pantoffels.nl gaat. Niet alleen verkopen we schapenvacht pantoffels voor dames. We hebben ze natuurlijk ook voor mannen, kinderen en zelfs voor baby’s. Dit is pas een leuk cadeautje voor jong en oud. Is het trouwens een cadeau? Dan kunt u dat aangeven tijdens het bestellen want we zullen het meteen voor u inpakken. Dat is een service die we verlenen dus u hoeft hier niet extra voor te betalen. Wist u dat we ook vaak schapenvacht pantoffels in de aanbieding hebben? We leveren van 1 merk en soms gaat dat merk zijn assortiment veranderen. Wij willen u het nieuwste van het nieuwste aan kunnen bieden dus de modellen die verdwijnen, doen we tegen scherpe kortingen van de hand. Het zou zonde zijn als u die moet missen want vaak geldt: op is op. Houdt u daarom de website in de gaten. Dat doet u door regelmatig terug te komen. Eventueel de website bookmarken kan zeker helpen. Kijkt u dan onder het kopje “Shepherd pantoffels nieuws. Niet alleen ziet u daar vele oude modellen die in de aanbieding zijn gedaan maar ook de allerlaatste nieuwe modellen schapenvacht pantoffels.

  • We hebben prachtige schapenvacht pantoffels voor vrouwen die erg vaak last hebben van koude voeten. Dit is een aandoening die veel vaker bij het vrouwelijke geslacht voorkomt.
  • Voor mannen hebben we geweldige robuuste schapenvacht pantoffels met een moderne look.
  • Voor kinderen zijn er ook diverse pantoffels. Denkt u er wel aan dat u de juiste maat aanklikt? Anders moet u het straks nog terugsturen. Daar doen we trouwens niet moeilijk over, zolang u dat maar wel binnen 14 dagen doet. Want zolang hebt u retourrecht.

Een prachtig cadeautje voor jong en oud

Hebt u nog geen verjaardagscadeau of cadeautje voor het Sinterklaasfeest dan wel kerstfeest? Koopt u dan eens schapenvacht pantoffels en stop ze in de zak of leg ze onder de kerstboom. U hebt dan een zeer origineel en doeltreffend cadeau voor jong en oud. Onze schapenvacht pantoffels gaan erg lang mee dus als uw voeten niet meer groeien, zoals bij baby’s en kinderen uiteraard het geval is, dan hoeft u slechts eens in de zoveel jaar terug te komen om deze pantoffels opnieuw te bestellen. De wol die gebruikt wordt is op een eerlijke manier verkregen. De schapen worden netjes gehoed onder dierwaardig bestaan. Ze worden natuurlijk niet geslacht of doorgefokt. We kijken streng toe op het beleid van deze schapenhouders in Australië. We willen niet dat het wol en de dieren worden blootgesteld aan vreemde en wrede praktijken. De schapen lopen in de vrije natuur rond! Ook het maken van deze pantoffels gebeurt onder menswaardige omstandigheden. Geen kinderarbeid en slavernij, niets van dat al! Ook geen massaproductie maar handgemaakte pantoffels van een hoge kwaliteit. Dat is wat we u garanderen! Wij willen u enkel biologische en duurzame pantoffels aanbieden dus als u dat als muziek in uw oren klinkt dan hopen we dat we uw bestelling spoedig tegemoet zien.