Hotels in Overijssel zijn het ontdekken waard

Een vakantie in eigen land kan heerlijk zijn en zo zijn er verschillende plekken in elke provincie waar u naar hartenlust vanaf een fijn hotel van kunt genieten. Deze keer nemen we een kijkje in het Overijsselse en daarbij bekijken we welke van de hotels in Overijssel naar onze mening de betere is voor een verkenningstocht door Overijssel.

Hotels in Overijssel liggen centraal in het land

Ondanks dat Overijssel een provincie in het Oosten van ons land is, zijn de hotels in Overijssel heel centraal gelegen. Overijssel wordt immers omringd door:

  • Gelderland
  • Drenthe
  • Flevoland
  • Duitsland

Niet alleen kunt u vanuit diverse hotels Overijssel verkennen, maar zijn deze hotels in Overijssel ook nog eens mooie centraal gelegen punten die u een prima uitvalsbasis bieden om al deze andere provincies en zelfs het deel van Duitsland vlak over de grens te verkennen. Van Twente tot de achterhoek, van de Holterberg tot aan Sallandse Heuvelrug, van Zwolle tot Apeldoorn en van de hunebedden in Drenthe tot aan de adellijke buitenplaatsen direct over de grens. Het verkennen van deze omgeving vanaf de hotels die Overijssel rijk is, biedt u de mogelijkheid om te ontdekken hoe mooi dit gedeelte van Nederland is. Wij hebben voor u de diverse hotels in Overijssel bekeken en daarbij sprong er één hotel uit waar we u graag mee naartoe nemen om u te laten zien wat u van de hotels in Overijssel en van een verblijf voor vakantie, een weekend of een midweek, kunt verwachten.

Hotel ’t Kruisselt biedt u een bijzonder verblijf

Onder de hotels in Overijssel is voor ons Hotel ’t Kruisselt als parel in deze omgeving naar boven gekomen. U zult dit zelf al snel ontdekken wanneer u bijvoorbeeld op de website kruisselt.nl alle verschillende arrangementen ontdekt die dit hotel aanbiedt. Dit zijn arrangementen die we nog niet bij veel andere hotels in Overijssel zijn tegengekomen. Naast dat u bij Hotel ’t Kruisselt uitstekend kunt diner en overnachten bieden de arrangementen u een extra speciale belevenis, waarbij u kunt genieten van de verschillende seizoenen vanuit dit mooie hotel. De arrangementen hebben vaak een thema, zoals Winter Wellness of een Golfarrangement. U kunt hier echter ook lekker genieten rondom de feestdagen, in het midden van de winter, of enkel kiezen voor logeren en ontbijt, wat Hotel ’t Kruisselt tevens een uitstekend Bed and Breakfast maakt. Dit prachtige hotel is gelegen in De Lutte, wat strak tegen de grens van Duitsland is gelegen, als Nederlandse evenknie van het relatief bekende Bad Bentheim. Het ligt omgeven door de plaatsen Enschede, Hengelo en Almelo en kent de zachte gemoedelijkheid van dit deel van ons land. De omgeving is heerlijk toeven, waar u naar hartenlust kunt fietsen en wandelen en u zult merken dat u zeer bijzondere plaatsen kunt tegenkomen, zoals het relatief onbekende, maar zeer bijzondere Huis Breklenkamp dat nabij Lattrop in een uitstulping van het land ligt verstopt. Of wellicht ontdekt u Landgoed Singraven nabij Denekamp, waar u kunt genieten van een zeer bijzonder stukje Nederlandse historie op één van uw tochten. Het landschap wordt hier gekenmerkt door vele landerijen en meanderende riviertjes zoals de Dinkel, waar een aantal bijzondere planten te vinden zijn en waar u kunt genieten van de natuur die Overijssel te bieden heeft. Dit, in combinatie met de prachtige kamers van Hotel ’t Kruisselt, de uitstekende service en het heerlijke eten, maakt voor ons dat Hotel ‘t Kruisselt een absolute parel is onder de hotels in Overijssel. Wij raden u dan ook van harte aan om deze heerlijke weelde eens zelf te ervaren.