Houd je herinneringen levend met digitale fotolijstjes

Als je met vakantie gaat dan maak je foto’s. Als je kindje geboren is, dan registreer je alle kleine ontwikkelingen met foto’s. Een verjaardagsfeestje wordt opgeslagen met behulp foto’s en video’s. En zo zijn er tal van momenten die we vastleggen op de gevoelige plaat. Deze plaat is inmiddels allang vervangen door een digitale variant waardoor het nog makkelijker is om herinneringen te bewaren. Probleem met deze herinneringen is vaak wel dat ze toch weer worden vergeten. We maken immers zoveel foto’s en deze worden uiteindelijk allemaal op de computer opgeslagen. Dus op die manier gaan de herinneringen als nog verloren. Dat is jammer, want waarom maken we dan al die foto’s als we er toch niets mee doen? Om dat probleem op te lossen is het verstandig om gebruik te maken van digitale fotolijstjes. Hiermee kun je gemakkelijk al je foto’s bij je houden. Digitale fotolijstjes kunnen gekocht worden in een formaat van een traditioneel fotolijstje, maar ze hebben veel meer functies dan een traditioneel fotolijstje. Wat je met een digitaal fotolijstje bijvoorbeeld kunt doen is gebruik maken van de slideshow functie. In tegenstelling tot een traditioneel fotolijstje kun je met digitale fotolijstjes meer dan 1 foto tonen. Niet tegelijkertijd natuurlijk, maar dat is juist het mooie van digitale fotolijstjes. Je kunt immers foto’s afwisselen en constant andere momenten uit je leven zien. Het ene moment zie jezelf op de bergtoppen in Noorwegen en het andere moment zie je jezelf als klein kind zo blij met een speelgoed brandweerwagen. Je kunt zelf bepalen hoe je de foto’s voorbij laat komen. Dus als je een week lang of een maand lang vakantieherinneringen wilt ophalen, dan kun je gewoonweg al je vakantiefoto’s uploaden. Je kunt het ook chronologisch doen en dus beginnen met de foto’s van 2010 en eindigen met de meest recente vakantiefoto’s. Dit zijn uiteraard slechts voorbeelden en het is aan jezelf hoe je de digitale fotolijstjes inzet. Er zijn bijvoorbeeld ook grote digitale fotolijstjes van 55 inch. Deze zijn ideaal voor een avondje foto’s en filmpjes kijken. Een klein fotolijstje van 10 inch is juist weer erg geschikt voor op de achtergrond. Mocht je meer willen weten over digitale fotolijstjes, dan kun je terecht op fotolijst. Hier vind je meer informatie over de fotolijstjes en je kunt ze hier ook direct bestellen.

De verschillende opties van de digitale fotolijstjes

Mocht je je herinneringen willen bijhouden, dan kun je natuurlijk terecht op fotolijst.info. Je kunt hier de verschillende digitale fotolijstjes bekijken en je kunt ook direct zien wat je allemaal met de fotolijstjes kunt doen. Een digitaal fotolijstje is namelijk meer dan alleen een fotolijst. Hieronder vind je een lijstje met nevenfuncties waar je gebruik van kunt maken.

  • Diverse modellen ook geschikt voor weergave van video (MP4, DivX, Xvid)
  • Afspelen van MP3 muziek in combinatie met een diashow
  • Te bedienen met een afstandsbediening
  • Diverse modellen voorzien van intern geheugen

Met de optie van een muziekje bij de slideshow kun je als het ware een eigen soundtrack toevoegen aan de herinnering. Dat maakt het natuurlijk extra fijn om iets opnieuw te beleven. Als je bijvoorbeeld tijdens een vakantie een bepaald nummer heel vaak op de radio hoorde, dan worden de herinneringen via de foto’s extra levendig als je juist dit nummer als soundtrack toevoegt.

Bestel je fotolijstjes eenvoudig online

Mocht je een digitaal fotolijstje willen bestellen, dan kun je dit natuurlijk direct regelen via de website. Je kunt eerst rustig browsen om te kijken welk fotolijstje in de smaak valt en vervolgens kun je het fotolijstje van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. De rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Lees meer..