Ik had nooit aan Oekraïense vrouwen gedacht

Al jaren ben ik op zoek naar een vriendin, maar het is me nog nooit gelukt om de vrouw van mijn dromen tegen te komen. Ik merkte op een gegeven moment dat ik me minder aangetrokken voelde tot Nederlandse vrouwen. Op de een of andere manier klikt dat gewoon nooit. Toen kwam ik Love Bridge tegen, een internationaal matchmaking bureau. Ik wist niet dat het bestond en dacht altijd dat het lastig zou zijn om een vrouw uit het buitenland te ontmoeten, behalve wanneer je op obscure datingsites een profiel aanmaakt. Love Bridge is echter een bureau en gespecialiseerd in het matchen van Oekraïense vrouwen met westerse mannen. Zou dit dan wat voor mij zijn? Ik ging direct naar de website lovebridge.eu en las daar meer.

Oekraïense vrouwen zijn anders dan Nederlandse vrouwen

Op de website wordt gelijk verteld dat Oekraïense vrouwen beeldschoon zijn. Kijk, een mooie vrouw willen we natuurlijk allemaal en ik ben een man in de kracht van mijn leven, dus ik vind dat ik het waard ben om in contact te komen met mooie Oekraïense vrouwen. Wanneer ik verder lees kom ik erachter dat ze:

  • Een stabiel liefdesleven willen
  • Gezin boven carrière stellen
  • Traditioneler zijn dan onze eigen vrouwen
  • Geen onoverkomelijke cultuurverschillen hebben
  • Een nieuw leven met toekomstperspectief willen

Hier stond niets tussen wat ik niet kan begrijpen, of niet zou kunnen bieden. Daarnaast schijnt het voor Oekraïense vrouwen lastig te zijn om in eigen land een man te vinden die hen wel die stabiliteit geeft en waarmee ze verzekerd zijn van een goede, gedegen toekomst. Ik had hier wel oren naar, want ik ben zelf ook wel toe aan stabiliteit en een relatie met toekomstperspectief. Toch las ik nog even verder over Love Bridge zelf, want ik wilde wel weten of dit bureau bij mij past. Tot mijn verrassing word je hier zelf centraal gezet. Ze geven zelf ook al aan dat iedereen uniek is en zijn eigen wensen heeft. Dat is mooi, want dan kunnen ze niet alleen mij doorgronden, maar ook die Oekraïense vrouwen en een goede match maken gebaseerd op alle kwaliteiten, wensen en eisen. Ook worden alle Oekraïense vrouwen persoonlijk door het team van Love Bridge uitgenodigd voor een gesprek en worden gegevens gecheckt. We willen natuurlijk wel iemand die serieus op zoek is en niet ergens op vier hoog achter een man heeft, waar ze al jaren mee is getrouwd. Dit gaf mij vertrouwen en vertrouwen is wel belangrijk in een situatie als deze. Ik besloot om eens op de website onder profielen te kijken. Daar stond ik werkelijk versteld van het aanbod.

De vrouwen uit Oekraïne

Bij de profielen staat een foto met een naam van de Oekraïense vrouwen. Verder staat er:

  • Leeftijd
  • Lengte
  • Gewicht
  • Woonplaats

Je weet daardoor gelijk met wat voor type je te maken hebt en er was geen woord gelogen; Oekraïense vrouwen zijn echt beeld en beeld schoon, ongeacht hun leeftijd. Ik ben zelf begin 30, maar ik heb vrouwen van over de 50 gezien waar ik geen nee tegen zou zeggen. Kijk je verder in het profiel dan zie je meer informatie over de vrouwen, of ze kinderen hebben en wat voor opleiding ze hebben genoten en een stukje over zichzelf, wie ze zijn en wat ze zoeken. Ook staan er vaak nog meer foto’s. Heel overzichtelijk allemaal. Ik keek verder en zag opeens iemand waar ik direct door geïntrigeerd werd. Toen heb ik contact opgenomen met Love Bridge, met de vraag om met haar in contact te komen. Ik voel me duidelijk wel aangetrokken tot Oekraïense vrouwen.