Ik heb veel baat gehad bij het volgen van het lyme protocol

Ik ben een echt buitenmens en als het weer het ook maar even toelaat, ga ik meteen de hort op om lekker van de buitenlucht te genieten. Ik vind het heerlijk om met een boek in de natuur te gaan zitten en te lezen. Dat heeft mij echter een heel vervelende ziekte opgeleverd. Ik ben namelijk vorig jaar gestoken door een teek. Dat had ik niet in de gaten en daarom ontdekte ik dus ook pas heel laat dat ik een cirkel op mijn bovenbeen had. Dat deed mij meteen heel erg schrikken want ik wist dat dit een teken was dat je door een teek gebeten was. Ik ben daarom meteen naar de huisarts gegaan en ik heb toen van haar een kuur gekregen. Deze heeft echter niet geholpen want na een tijdje bleek dat ik de ziekte wel degelijk had gekregen. Ik voelde mij heel zwak worden en ik heb maanden lang op bed gelegen omdat ik helemaal geen energie meer had om ook maar iets te ondernemen. Ik meende dat dit mijn leven zou zijn de rest van de tijd dat ik hier op aarde rond zou lopen en dat vond ik vreselijk. Ik ben daarom eens op het web op zoek gegaan of er ook mogelijkheden waren om toch iets aan mijn ziekte te doen. Ik kwam toen op de site Claritasprotocol.nl terecht. Deze site bood mij heel veel interessante informatie en ik las hier over het lyme protocol. Het lyme protocol is opgesteld door de eigenaresse van deze site omdat zij een middel heeft gevonden dat ingezet kan worden om lyme te bestrijden. Op haar site kunt u alles lezen over dit lyme protocol. Ik heb dit ook gedaan en ik was al snel van mening dat ik dit lyme protocol graag zou willen proberen. Ik had per slot van rekening eigenlijk niets meer te verliezen want ik voelde mij helemaal niet goed. Ik heb daarom contact gelegd met de mensen achter deze site om aan te geven dat ik graag met het lyme protocol wilde beginnen.

Dit lyme protocol is voor mij echt het redmiddel geweest

Toen ik eenmaal meer over het lyme protocol te weten was gekomen, ben ik er ook al heel snel mee begonnen. Ik wilde namelijk graag iets doen om mijn situatie mogelijkerwijs te verbeteren en daarom ben ik met het lyme protocol begonnen. Je krijgt dan meerdere keren bepaalde middeltjes over de post thuisgestuurd die je moet innemen. Meer is het eigenlijk niet wat het slikken van medicijnen betreft. Ook heb ik gekeken of ik meer kon doen om de ziekte te bestrijden. Deze ziekte is heel uniek omdat het zich niet snel laat zien. Het kan namelijk steeds weer andere vormen aannemen en dat maakt het ook zo lastig om de ziekte goed te bestrijden. Ik ben daarom blij dat ik met het lyme protocol begonnen ben omdat dit een van de weinige middelen is die dus echt goed werken. Dat heb ik inmiddels gemerkt en ik ben heel blij dat ik de site Claritasprotocol.nl heb weten te vinden.

Ik voel mij stukken beter

Ik heb inmiddels het lyme protocol gevolgd en daar heb ik heel veel baat bij gehad. Ik heb veel meer energie dan ooit tevoren en ik denk dat ik binnenkort ook weer aan het werk kan. Kortom:

  • ik heb heel veel baat gehad bij mijn behandeling
  • ik raad deze behandeling aan iedereen met lyme van harte aan
  • ik had nooit verwacht dat zo’n simpel middel mij zo goed zou helpen

Kijk snel op Claritasprotocol.nl voor meer informatie.