In Nijmegen een taxi bellen via ons telefoonnummer

citaxnijmegen - nijmegen taxi

U wilt eens met de taxi reizen. Als dat het geval is en u woont in het Gelderse Nijmegen dan kunt u het beste eens op citaxnijmegen.nl kijken. Want wij van Citax Nijmegen Taxi zijn uw stadstaxi bij uitstek. Met vele jaren ervaring en betrouwbare chauffeurs in dienst kennen wij alle hoeken en gaten van deze historische stad onder Arnhem. Als u in Nijmegen een taxi zoekt, bijvoorbeeld omdat u net met de trein bent gearriveerd, dan zult u de wagens van Citax Nijmegen Taxi in een oogopslag herkennen. Dit zijn ruime en zakelijke auto’s, zowel geschikt voor groepen als zakenmannen en –vrouwen die onderweg van huis naar werk even rustig hun e-mails willen beantwoorden. Voor iedereen met een hoge standaard die het leven hoog in het vaandel heeft staan: in Nijmegen een taxi huren bij Citax is vanaf nu een verstandige optie. Houdt u ons in het achterhoofd als u regelmatig op stap gaat, als u chique gekleed netjes bij het theater wilt aankomen of als u naar een luchthaven wilt worden gereden. Als u niet erg fan bent van het openbaar vervoer dan is een persoonlijke taxi wellicht iets voor u. U hoeft niet meer enorm veel geld te betalen voor een coupé eerste klas en als u daar niet in wilt investeren dan hoeft u niet langer in een overvolle tweede klas coupé te staan. Vanaf nu is het een logische keuze: bel met Citax Nijmegen Taxi en reserveer wanneer het u uitkomt. Wij berekenen hoelang het ritje duurt zodat u altijd en overal op tijd aan komt.

In Nijmegen een taxi bestellen is nu wel erg eenvoudig

Natuurlijk vindt u in de wagens van Citax Nijmegen Taxi altijd een modern navigatiesysteem. De chauffeur toetst in waar u naartoe wilt en het apparaatje berekent de snelste en meest voordelige route voor u. Bij ons is de klant koning en dat betekent dat onze chauffeurs niet blind kunnen vertrouwen op dit GPS-systeem. Weliswaar werkt het voortreffelijk maar zoals we allemaal weten liggen de wegen er in Nederland vrij vaak uit. Nieuwe bestrating, nieuw asfalt of een andere reden dat er sprake is van een omweg zijn schering en inslag. Onze chauffeurs weten altijd als eerste waar dat in Nijmegen het geval is. Het navigatiesysteem maakt de initiële berekening en schrijft een route voor, maar de chauffeur zal u uiteindelijk op de plek van bestemming brengen. Omdat wij onze klandizie op waarde weten te schatten mag u een goede service van ons verwachten. En dat uit zich op verscheidene manieren:

  • U krijgt te maken met vriendelijke chauffeurs die weten wanneer er gepraat kan worden of wanneer u liever een tijdje zwijgt,
  • De auto’s zijn luxe, modern en voldoen aan alle vereisten. Ze worden wekelijks nagekeken en dagelijks schoongemaakt,
  • En onze klantenservice staat natuurlijk voor u klaar. U kunt hen een e-mail sturen, via 2 telefoonnummers bereiken en op Facebook vindt u allerlei leuke en handige informatie over Citax Nijmegen Taxi.

Hebt u hier nog vragen over? Neem gerust contact op

U wilt in Nijmegen een taxi bestellen omdat u aldus snel en veilig van locatie A naar locatie B wilt worden gebracht. Hopelijk kiest u dan voor Citax Nijmegen Taxi. Vergeet dus niet om de site te onthouden en ons telefoonnummer op te slaan in uw smartphone. U betaalt na afloop van ieder ritje door gebruik te maken van uw pinpas of credit card. Op de ouderwetse methode betalen is overigens ook geen enkel probleem voor ons. Naast particulier vervoer kunnen uw bedrijf van dienst zijn. Zo kunnen we uw pakketjes door de hele stad bezorgen!