Investeren in zilveren munten

We horen het steeds vaker: investeren in zilveren munten. Waar voorheen werd geïnvesteerd in aandelen, kan dat tegenwoordig ook in munten. De organisatie Silver Fund biedt daar middels hun website silver-fund.be  mogelijkheid voor. Het is een Belgische website, maar ook een zeer goede tip voor Nederlanders. Ik heb erg goede ervaringen met Silver Fund en dat maakt dat ik hier wat over wilde typen voor de Nederlanders. Veel Nederlanders zijn immers niet op de hoogte van de mogelijkheden wat betreft investeren in zilveren munten in België. In dit artikel zal ik niet alleen uitleggen waarom ik heb gekozen voor het investeren hierin. Ook vertel ik wat de mogelijkheden zijn bij Silver Fund, waar dit bedrijf is gevestigd en wat de voordelen zijn van zaken doen met Silver Fund. Ik wens jullie allemaal veel leesplezier met mijn nieuwe artikel!

Waarom zilveren munten

Waarschijnlijk heeft iedereen vroeger wel eens iets gespaard. Zelf was ik een echte verzamelaar. Dat begon met paardenbloemetjes. Deze plukte ik langs de weg naar oma. Eenmaal aangekomen bij oma maakte ik er soep van. Later maakten de paardenbloemetjes plaats voor knikkers. De spaarperiode eindigde met Diddl-plaatjes. Ik herinner me nog dat het ene plaatje veel meer waard was dan het andere plaatje. “Van ruilen komt huilen”, zei mijn oma altijd. En zo werkt dat ook bij zilveren munten. Ik heb er een aantal op zolder liggen. Ik wist nooit dat ze veel waard waren. Wat me er precies zo in aanspreekt, dat is me ook niet duidelijk. Echter is het een heuse spaaractie geworden. Zilveren munten vergaan niet. Dat is een belangrijke reden voor het sparen. Vroeger heb ik ze wel eens geruild, maar inderdaad was ik daarna altijd teleurgesteld met mijn nieuwe, minder mooie zilveren munten. Pas veel later merkte ik op dat het mogelijk is om er in te investeren. Waar veel mensen investeren in hun spaargeld, doe ik dat dus in mijn munten. Dit doe bij Silver Fund en daarover vertel ik in de volgende alinea meer.

Silver Fund in België

Silver Fund is bedrijf uit België. Het pand is gevestigd in Opwijk. Dit ligt in het noorden van België. Ik ben hun bedrijf op het internet tegen gekomen. Op de website van Silver Fund wordt duidelijk uitgelegd hoe het precies werkt, het investeren in zilveren munten. Het is een betrouwbare organisatie. Dat blijkt ook wel uit de positieve recensies, maar ook het keurige contact dat ze hebben met u als investeerder. Tijdens mijn samenwerking met Silver Fund is het volgende me opgevallen:

  • Snelle reacties
  • Professionele website
  • Duidelijke uitleg
  • Lage verzendkosten

Een investering in zilveren munten levert u veel geldt op. Het bedrijf levert ook in Nederland. De verzendkosten zijn dan slechts €20. De momentele zilverprijs is €0,44 per gram. Op de website vindt u contactgegevens van Silver Fund. Het bedrijf begrijpt dat u mogelijk geen ervaring hebt met het investeren in zilveren munten. Daarom kunt u contact met ze opnemen om al uw vragen te stellen. Silver Fund helpt u maar al te graag en gaat graag de samenwerking met u aan!