IPhone reparatie in Rotterdam nodig?

Hebt u een iPhone reparatie in Rotterdam nodig? Woont u in deze grote havenstad? En is uw smartphone van Apple kapotgegaan? Dan kunt u uw iPhone reparatie in Rotterdam door ons laten uitvoeren. Wie wij zijn? Kijkt u eens op schermreparatierotterdam.nl. Een iPhone reparatie in Rotterdam is voor ons gesneden koek. Zoals u aan de naam van de website kunt aflezen zijn we voornamelijk gespecialiseerd de reparatie van het beeldscherm. Dit is het grootste nadeel van de smartphone ten opzichte van een ouderwetse GSM: het is veel gevoeliger. Het scherm is vrij dun omdat u er met uw vingers op moet werken. Het gaat om een glad egaal scherm van glas. Bij een oude telefoon was dit misschien een harde kunststoffen laag, tegenwoordig bestaat een scherm uit gevoelig materiaal. Een ongeluk zit in een klein hoekje: u hoeft uw smartphone maar een keer verkeerd te laten vallen en het is gedaan met het scherm. En als u het niet bent dan kan het ook uw kat zijn die per ongeluk de smartphone van tafel stoot. Met alle gevolgen van dien. U hebt dan een iPhone reparatie in Rotterdam nodig en dat is waar wij om de hoek komen kijken.

Wij voeren de iPhone reparatie in Rotterdam uit

Als u een iPhone reparatie in Rotterdam wilt laten uitvoeren dan is het wel zo verstandig om van te voren een afspraak via de website te maken. Doet u dat niet, dan hebt u de kans dat u in onze shop lang moet wachten. Klanten met een afspraak krijgen bij ons voorrang. Overigens is een afspraak zo gemaakt via de website. U kunt zelf de datum en het tijdstip uitzoeken, mits we dan nog een plekje vrij hebben. Komt u vervolgens langs in Barendrecht zodat de iPhone reparatie in Rotterdam snel kan beginnen. Barendrecht is overigens een plaats die aan Rotterdam vastligt. Woont u niet in deze stad maar heel ergens anders? Bent u toch op onze website terecht gekomen en wilt u graag gebruik maken van onze aanlokkelijke tarieven? Dan kunt u ook op afspraak uw telefoon naar ons toesturen. Houdt u er wel rekening mee dat we dan verzendkosten in rekening brengen. We gaan dan snel van start met de iPhone reparatie in Rotterdam en u kunt er op rekenen dat u al na 3 werkdagen uw smartphone weer kunt gebruiken. Voor alle huidige type telefoons van Apple maar ook van andere merken zoals Samsung, Huawei en Sony hebben we vervangende beeldschermen op voorraad liggen. Daardoor kunnen we direct uw smartphone repareren.

Nog vragen? Neem gerust even contact op met de klantenservice

Het is niet erg verstandig om zelf een vervangend beeldscherm te kopen om dan te proberen het scherm te repareren. Dit heeft in het verleden vaak geleid tot ernstige schade aan de rest van de telefoon. Zoek een professional uit. We hopen natuurlijk dat u voor onze iPhone reparatie in Rotterdam kiest want bij ons werken professionele mensen die dit werk dag in dag uit verrichten. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan kunt u uiteraard snel met ons in contact komen:

  • Belt u ons tijdens kantooruren maar even op
  • Of stuur ons een e-mail
  • Langskomen in onze winkel kan ook maar dan is het wel zo verstandig om even een afspraak te maken. We zijn dagelijks geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Bent u benieuwd naar onze referenties? Kijk dan even rond op onze website. En als u goede ervaringen hebt dan mag u hier natuurlijk rustig een review over schrijven!