Kawasaki motoren zijn al jaren enorm populair

In Almere vindt u ongetwijfeld de gezelligste motorzaak van Flevoland en misschien wel de leukste van het land.  Motorplanet Almere verkoopt onder andere Kawasaki motoren maar u kunt ook bij ons aankloppen als u een totaal ander model zoekt. Van Yamaha en Honda tot aan Suzuki en Aprilia, er is bij ons voor ieder wat wils te vinden. En aangezien we iedereen van puike Kawasaki motoren willen voorzien bent u nooit een dief van de portemonnee. De Kawasaki motoren worden dor ons gekeurd en in het geval van een occasion zodanig opgeknapt dat ze er zo goed als nieuw uitzien en aanvoelen als u een proefritje gaat maken. Dit Japanse merk staat bekend om zijn racemotoren maar maakt ook diverse toermodellen met lichte en ware motorblokken. Zo is er voor iedere liefhebber wel een dergelijke motor die geheel aan zijn of haar wensen voldoet. Meer weten over het actuele aanbod aan Kawasaki motoren? Of wilt u simpelweg weten wat we verder nog hebben staan? Kijk dan snel op motorplanetalmere.nl en vergeet niet om deze website even op te slaan tussen uw favoriete sites. U weet immers maar nooit welk unieke en geweldige model we de week erna in de verkoop hebben gezet. Wist u trouwens dat wij een officieel dealer zijn van Kawasaki motoren? Dat betekent niet alleen maar dat we de kennis in huis hebben om deze Kawasaki motoren te restaureren en op te knappen maar dat we ook de allernieuwste modellen rechtstreeks vanuit de fabriek naar Nederland kunnen importeren!

Koop hier nieuwe of tweedehandse Kawasaki motoren

Natuurlijk is de website geen webwinkel want als u echt van Kawasaki motoren houdt dan wilt u eerst ervaren hoe het is om er op te rijden. Wel kunt u de motor van uw dromen alvast reserveren. Geef dat snel aan ons door want u bent natuurlijk niet onze enige klant. Klim bijvoorbeeld in de pen en schrijf een e-mail of vul het online contactformulier in. Het is misschien nog slimmer om even te bellen met onze klantenservice. De openingstijden van de zaak vindt u uiteraard ook op de contactpagina vermeld staan. Naast de aankoop van deze prachtige Kawasaki motoren kunt u ook bij ons terecht om bijvoorbeeld:

  • Diverse accessoires te kopen zoals motorkleding en de verplichte helm,
  • Uw motorrijbewijs te halen. We bieden diverse cursussen aan voor toegankelijke prijzen,
  • Online kleding en motoronderdelen te kopen in onze webwinkel. Selecteer op merk, type product of andere specificatie, vul uw gegevens in en betaal direct zodat u het binnen de kortste keren thuisbezorgd hebt gekregen.

Wilt u graag het laatste nieuws volgen? Dan kunt u ons ook op Facebook aantreffen. Like ons daar en mis geen enkele update meer. Of vul uw naam en e-mailadres in zodat we u eens in de zoveel tijd een interessante nieuwsbrief kunnen sturen. Natuurlijk is het ook slim om even de referenties van klanten door te spitten. Zij doen u er vast en zeker van overtuigen dat u bij ons geweldige Kawasaki motoren en onderdelen kunt kopen.

Uiteraard kunt u ook voor het onderhoud bij ons terecht

Onze monteurs en ander personeel is uiterst vriendelijk en we begeleiden u graag in onze winkel en showroom. Maak gerust even een proefritje, daarna zit u nog nergens aan vast. Over de prijs valt altijd wel te onderhandelen en daarnaast kunt u ook uw oude motor inruilen voor de dagwaarde van dat model. Dat geld kunt u vervolgens investeren in een van onze nieuwe Kawasaki motoren. Rijdt u wel voorzichtig? Op een motor zit een ongeluk in een klein hoekje. Lees meer…