Keerklepcontrole: alles wat u hierover moet weten

Als u de directeur bent van een groot bejaardentehuis, om maar eens een voorbeeld te noemen, dan zult u elk jaar weer te maken krijgen met de controles op legionella. U werkt met een groep van zwakke mensen, voor wie het extra belangrijk is dat al het drinkwater volledig schoon is en er geen verkeerde bacteriën in zitten. Legionellapreventie dient dan ook op uw prioriteitenlijst te staan. Bent u dit jaar alweer toe aan de jaarlijkse keerklepcontrole? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk volgaarne eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over onze diensten op het gebied van de keerklepcontrole. Dit behelst het laten controleren van de keerkleppen van de drinkwaterinstallatie door een bevoegd bedrijf. Was u niet tevreden over de vorige keerklepcontrole en bent u daarom op zoek naar een nieuw adres om deze controles uit te laten voeren? Bij Holland Building Maintenance zit u goed! Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij helpen u altijd uit de brand, waar uw verzorgingstehuis of andere zorginstelling ook gevestigd is. Wilt u de keerklepcontrole door een gerenommeerde firma laten doen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op om meer informatie aan te vragen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

Wat wij doen bij een keerklepcontrole

Als u voor Holland Building Maintenance kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Wij staan namelijk niet alleen voor u klaar als u een keerklepcontrole nodig heeft, maar ook voor andere vormen van legionellapreventie, het reinigen van de boiler of het desinfecteren van de waterleidingen. Wij doen alles op een uiterst zorgvuldige manier, daar kunt u zeker van op aan. Wij leggen u graag even uit hoe een keerklepcontrole bij ons in z’n werk gaat, zodat u alvast een goed beeld heeft van wat wij gaan doen.

  • Ten eerste wordt de keerklep geïdentificeerd
  • Ten tweede wordt beoordeeld of dit het juiste type is
  • Ten derde wordt er gecontroleerd of deze op de goede plek bevestigd is
  • Ten vierde kijken wij of deze drukvast is
  • Ten slotte stellen we een keuringsrapport op, dat we aan u overhandigen.

Hier willen wij graag nog bij vermelden dat het kan zijn dat u meer dan 50 keerkleppen in uw pand heeft. In dat geval kunnen wij ook een zogeheten steekproefsgewijze keerklepcontrole uitvoeren, omdat het wel erg veel werk zou zijn om alle kleppen te gaan checken. Mocht er dan trouwens toch blijken dat er een keerklep is die zijn werk niet naar behoren doet, dan moeten alsnog alle andere keerkleppen gecontroleerd worden. Dit staat in de regels van de keerklepcontrole. Vaak is dit trouwens niet het geval, maar dient de controle alleen om aan te geven dat alles goed zit en dat u en de bewoners zich nergens zorgen over hoeven te maken.

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Als u voor ons kiest, dan weet u zeker dat u niet te veel betaalt voor de keerklepcontrole. Wij hanteren namelijk lage tarieven en blijven dit ook doen. Dus als u liever niet te diep in de buidel wilt tasten, maar toch een hoogwaardige keerklepcontrole aan wilt vragen, dan kunt u niet meer om ons heen. Wij leveren een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding, waardoor u geen enkele reden meer heeft om niet voor ons te kiezen. Surf daarom snel naar hollandbuilding.nl en meld u aan!