Kerstpakketten anno 2018

Wie denkt dat kerstpakketten thuis horen in nostalgische verhalen over hoe het vroeger allemaal was heeft het mis. Kerstpakketten zijn helemaal van deze tijd én de medewerkers kijken er ook nog eens naar uit om een mooi kerstpakket in ontvangst te mogen nemen. Hoe dat komt? Dat leggen we u graag even uit.

Het uitdelen van kerstpakketten is een persoonlijke blijk van waardering

Juist wanneer een bedrijf wat groter is, vinden veel medewerkers het belangrijk dat ze gezien worden binnen alle hiërarchische lagen van het bedrijf. Voornamelijk is de zichtbaarheid van en naar de directie en het managementteam belangrijk en om die zichtbaarheid te stimuleren is het verstrekken van een kerstpakket het ultieme moment voor persoonlijke aandacht en een uiting van waardering voor een jaar hard werken. Op het moment van uitdelen een hand schudden van directieleden en managers en elkaar een goede Kerst wensen is een persoonlijk moment dat zeer gewaardeerd wordt. Niet alleen maakt de bovenste laag in de hiërarchie van het bedrijf zich daarmee zichtbaar, maar heeft iedere medewerker ook de mogelijkheid zichzelf zichtbaar te maken aan deze personen. Het klinkt misschien gek, maar wanneer dit gedrag geanalyseerd wordt, blijkt dat een kerstpakket gezien kan worden als één van de secundaire arbeidsvoorwaarden en kan het de productiviteit op de werkvloer verhogen. Dat kerstpakketten tegenwoordig in vele verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn, maakt het voor een werkgever gemakkelijker om een kerstpakket te geven. Voor werknemers maakt het de kerstpakketten leuker om te krijgen. Het oubollige imago is afgestoft, want tegenwoordig kan het kerstpakket zelfs door de medewerker zelf worden samengesteld. Ondanks dat zijn er nog steeds grote groepen mensen te vinden die juist die ouderwetse kerstpakketten, vol leuke hebbedingetjes en lekkernijen, erg kunnen waarderen. Het ontvangen en uitpakken van zo’n kerstpakket is net zo leuk als het geven van een kerstpakket. Voor zowel werkgever als werknemer is het dus een feestelijk moment om een kerstpakket in ontvangst te nemen.

Een mooi kerstpakket tegen een scherpe prijs

Kerstpakketten zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen en dat is terug te zien aan het assortiment van KerstpakkettenXL. Op de webshop van deze leverancier van kerstpakketten is een breed assortiment te vinden van:

  • Het reguliere kerstpakket
  • Het kerstpakket dat zelf is samen te stellen
  • Het keuze concept
  • Relatiepakketten
  • Maatwerk

Waar het op neerkomt is dat er een bedrag per medewerker moet worden vastgesteld, dat de waarde vertegenwoordigd van het kerstpakket dat wordt gegeven. Hiervoor kan een keuze gemaakt worden uit een zeer breed assortiment met kerstpakketten zoals u die vast zult kennen. Een mooie feestelijke doos vol met lekkernijen en leuke artikelen van A-merken, die de kerstdagen nog feestelijker maken. Wat tegenwoordig een trend is, is het geven van een giftcard waarmee online de medewerkers zelfs hun kerstpakketten kunnen samenstellen. De keuze is hierbij heel breed, want voor de vertegenwoordigde waarde kunnen ook dagjes uit, luxe artikelen en donaties aan goede doelen worden uitgekozen. Dit maakt een kerstpakket natuurlijk een stuk persoonlijker, wat een onverwacht element is van het geven van een giftcard. Online kunnen de kerstpakketten online op kerstpakkettenxl.nl door u zelf worden samengesteld, wat het geven van een kerstpakket natuurlijk nog persoonlijker maakt en waarmee u het ook passend bij uw bedrijf kunt maken. Wilt u helemaal bepalen hoe het kerstpakket eruit komt te zien, dan kunt u hier ook maatwerk laten verzorgen, waarbij elk kerstpakket, van inhoud tot verpakking, op maat voor u wordt verzorgd. Dit is natuurlijk een hele speciale manier van het geven van een kerstpakket. De kracht van geven is anno 2018 nog steeds groot en het plezier van het ontvangen ook.