Kies voor hosting die goedkoop is en betrouwbaar is!

Een website laten bouwen kost behoorlijk wat geld. Hebt u de tijd en kennis om dit zelf te doen, bijvoorbeeld met behulp van het handige WordPress? Dan zet u goede stappen om kosten te besparen. Maar daar hoeft het zeker niet bij te blijven want ook na de bouw hebt u nog hier en daar wat investeringen te maken. Hebt u al aan hosting gedacht? Goedkoop kan dit zeker, mits u goed zoekt. Zoek daarom alleen al via de zoektermen “hosting goedkoop” en de kans is groot dat u onze website tegenkomt: goedkopewebhoster.nl. Want hosting die goedkoop is, dat mag u van ons verwachten. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is het al helemaal goed nieuws dat u ook nog eens diverse pakketten kunt uitzoeken zodat er altijd wel hosting die goedkoop is te vinden is op onze website. Zo kunt u een pakket afsluiten dat aan al uw vereisten voldoet. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat u kunt beschikken over een onbeperkte schijfruimte zodat digitaal verkeer ongeacht de bandbreedte en drukte te allen tijde mogelijk is? Of vindt u het prettig dat u onbeperkt databases kunt aanleggen? Gaat het u om het minimale? Dan is het goedkoopste pakket misschien wel iets voor u. Nogmaals: er is voor ieder wat wils te vinden.

Hosting die goedkoop is in diverse pakketten leverbaar is

Mocht u liever een eigen pakket willen samenstellen dan maken we daar graag een uitzondering voor. Dit zal doorgaans niet eens aan de orde zijn, onze drie pakketten dekken namelijk de lading. Wat u er voor terugkrijgt is onder andere:

  • hosting die goedkoop is zodat u geen dief van de portemonnee hoeft te zijn,
  • een SSL certificering zodat bezoekers kunnen zien dat ze in een goed beveiligde omgeving kunnen browsen,
  • een razendsnelle website. En dat is erg belangrijk. Zo is uit onderzoek gebleken dat elke seconde letterlijk telt. Want iedere seconde waarop het langer duurt om een pagina te laden verliest u 7 procent van uw bezoekers. Daar moet u niet aan denken dus kies niet alleen voor de hosting die goedkoop is maar ook voor een lichte en snelle website.

Als u niet langer kunt wachten met het afsluiten van een abonnement voor hosting die goedkoop is dan kunt u na het lezen van deze tekst direct met ons contact opnemen. Vraag gerust naar de voorwaarden en de actuele prijzen. We helpen u graag met het overnemen van een domeinnaam of het verhuizen van uw website naar onze servers. Bent u al abonnee en wilt u graag een vakantiebericht plaatsen? Dan kan dat geheel gratis, lees op de site hoe dit werkt.

Vergeet u niet om ook uw domeinnaam vast te leggen?

U wilt immers niet dat een ander er met uw bedrijfsnaam vandoor gaat. Daarnaast is er altijd nog de optie om een naam te kopen van sites die niet langer in de lucht zijn. En ook kan een extra extensie of een iets duurdere extensie dan de Nederlandse variant wellicht geen kwaad. Handig als u een grote reikwijdte zoekt en dus een grotere doelgroep wilt creëren. Op onze site kunt u niet alleen hosting die goedkoop is afsluiten, u kunt tevens checken of uw domeinnaam nog beschikbaar is om het vervolgens direct af te sluiten. Hebt u ten slotte nog enige vragen? Bel of stuur even een e-mail naar onze klantenservice. Het is overigens niet mogelijk om ons te bellen maar wel om een ticket aan te vragen zodat we u op het tijdstip waarop u tijd hebt gebeld kan worden door onze support.