Kies voor mokken bedrukken

Wil je nu echt eens iets leuks doen voor je bedrijf? Kies dan voor mokken bedrukken bij de Mokkenshop. Je hebt het vast al bij veel bedrijven voorbij zien komen: mokken met het logo van het bedrijf erop of misschien een speciale actie die zij aan het promoten zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt ervoor kiezen bij de mokken bedrukken.

  • Kopjes
  • Bekers
  • Glazen

Naast mokken bedrukken zit je bij de Mokkenshop ook goed voor de bovenstaande categorieën. Mokken zijn natuurlijk heel erg handig voor allerlei soorten dranken. Denk aan je dagelijkse kop koffie, een lekkere thee of een cup-a-soup in de namiddag. Kleinere kopjes komen weer van pas voor de espresso liefhebbers en ook bekers en glazen zijn zeker populair bij de Mokkenshop om deze te laten bedrukken. Je kunt het mokken bedrukken uiteraard voor uiteenlopende redenen laten doen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken binnen je eigen bedrijf, maar ook weggeven als promotiemateriaal of als relatiegeschenk gebeurt heel vaak. Wil je echt eens een goed indruk maken op een (potentiële) klant? Kies dan voor mokken bedrukken! De kracht van veel marketingacties is om het zo te doen dat je iets weggeeft waar de ontvanger ook daadwerkelijk wat aan heeft. En wie drinkt er nu niet koffie, thee of warme chocolademelk? Allemaal dranken die perfect in de mok gaan die jij zojuist aan je (potentiële) klant gegeven hebt!

Wat ga jij op de mokken bedrukken?

Dit is natuurlijk de vraag die je jezelf gaat stellen als je kiest voor mokken bedrukken. Ga je simpelweg voor het logo van je bedrijf of kies je voor iets meer? Het is natuurlijk helemaal aan jou om de mok zo te ontwerpen zoals jij het het liefst ziet. Vind je het lastig om dit te doen? Dan kun je uiteraard contact opnemen met de klantenservice van de mokkenshop. Zij helpen je graag verder als je er niet uitkomt met het ontwerpen van de mokken bedrukken of als je bijvoorbeeld moeite hebt met het plaatsen van je bestelling. Op de website van de Mokkenshop kun je een goed idee krijgen van alle mogelijkheden die er zijn. Niet alleen kun je hier verschillende designs bekijken, maar ook de verschillende mokken, bekers, kopjes en glazen die zij voor je kunnen bedrukken kun je hier terugvinden. Uiteraard vind je per artikel wat de afmetingen zijn en waarvan het gemaakt is. Ook zijn ze altijd er duidelijk over de levertijd die voor een artikel gerekend wordt. De mokken bedrukken kan over het algemeen binnen 12 dagen gedaan zijn en dan heb jij ze ook in huis. Heb jij een uitzondering te pakken? Dan kun je dat uiteraard meteen op de website vinden.

Meer informatie over mokken bedrukken

Wil jij niet alleen weten wat er mogelijk is op het gebied van mokken bedrukken, maar heb je graag ook duidelijk wat de levertijden zijn, hoe het bestelproces in elkaar zit en wat het beleid is op het gebied van retours Kom dan naar de website Mokkenshop.nl, want hier vind je alle informatie die je dan nodig hebt. Ook lees je hier meer over hoe je het logo dat je op de mokken wilt bedrukken, kunt aanleveren en wat de eisen zijn die hieraan gesteld worden. Vergeet dit zeker niet om door te nemen, want dit is belangrijke informatie. Je wilt tenslotte dat het logo wel op de juiste manier op de mok bedrukt wordt en dat krijg je op deze manier voor elkaar. Kies dus vandaag nog voor een origineel cadeau en plaats je bestelling.