Konica richt zich allang niet meer alleen op de fotografie

Ook al is dit gerenommeerde Japanse topmerk aanvankelijk begonnen in de fotografie, tegenwoordig kunt u zeer diverse apparatuur van Konica kopen. Denkt u daarbij aan printers en scanners en aan de moderne variant van het fototoestel: de digitale spiegelreflexcamera met al zijn accessoires zoals tasjes, lenzen en statieven. Via jwsraalte.nl kunt u snel en voordelig aan vrijwel alle kantoorbenodigdheden komen waarmee u uw kantoor glans geeft. Hebt u nog geen printers en scanners? Of zit uw kantoor nogal verlegen om kopieerapparaten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast Konica hebben we nog vele andere merken maar we mogen wel stellen dat Konica een van de betere A-merken is. Konica is dan ook een van onze stokpaardjes. De Bizhub lijn van Konica is een welbekende lijn aan kopieerapparaten, scanners, printers en andere elektronische kantoorbenodigdheden. Bent u op zoek naar multifunctionals? Dan bent u bij Konica en dus ook bij ons aan het juiste adres. Dit zijn toch wel de meest gebruikte elektronische apparaten bij een bedrijf omdat ze zowel een scanner als printer als kopieermachine ineen zijn. De oudere varianten hadden een fax mogelijkheid. De nieuwe versies kan men rechtstreeks met het internet en via Bluetooth verbinden zodat men gegevens vanaf allerlei apparaten op het kantoor direct kan uitprinten. Zo is het zelfs mogelijk om artikelen via uw smartphone of tablet uit te printen met een apparaat van Konica. Dat is nog eens technologische vooruitgang. Kijkt u voor het totale overzicht op onze site en maak vandaag nog uw keuze. Mocht het niet zo bevallen dan hebt u het recht om het binnen 14 dagen retour te sturen. We sturen u graag een alternatief product van Konica of een ander merk toe. Hebt u liever uw geld terug? Dan is dat ook geen enkel probleem. Bij ons is de klant de koning. U wilt lekker kunnen werken zonder dat uw printer voortdurend vastloopt. Dit is een van de allergrootste ergernissen op kantoren, scholen en universiteiten. Hoe vaak is het niet gebeurd dat uw printer het volgende aangeeft: “paperjam”.  Dat betekent meestal dat er een minuscuul stukje papier diep in de printer is vast komen te zitten. En krijg dat stukje er maar eens uit! Er zijn door de jaren heen heel wat printers gesneuveld. De moderne producten van Konica kennen dit probleem gelukkig niet langer. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Probeer het dan zelf eens uit en bestelt u vandaag nog een nieuwe printer.

Wilt u graag producten van Konica kopen? Wij helpen u graag

Wij van JWS zijn al meer dan 30 jaar de officiële dealer van Konica en daar zijn we erg trots op. Dat betekent dat we als eerste alle nieuwe modellen van Konica in huis hebben en ook nog eens direct uit de fabriek aan u thuis of op kantoor kunnen leveren. Dat betekent dat we u tevens de laagste prijs kunnen garanderen. We hebben niets te maken met groothandelaren waardoor de prijzen toenemen. In principe is ons bedrijf zelf een groothandel. Hopelijk kijkt u eens op onze website om de huidige catalogus aan Konica producten te bekijken. Mocht u hier vragen over hebben dan staat onze klantenservice voor u klaar. Het kan immers een behoorlijke investering zijn om voor het hele kantoor printers en scanners te kopen. Op dergelijke grote bestellingen is het zeker mogelijk om korting te krijgen. Vraagt u daarom een offerte aan door een e-mail te sturen dan wel uw wensen door te bellen. Onze klantenservice staat namelijk voor u klaar en kent elk afzonderlijk Konica-product tot in detail. Mocht een product niet werken dan kunt u dus ook contact met ons opnemen. Na levering staan wij nog steeds voor u klaar, ook als technische dienst. Hebt u geen idee hoe u deze printers en scanners moet aansluiten? Laat ons dit dan weten. Want niet alleen komen we in dat geval uw Konica product afleveren, met het grootste gemak sluiten we ze aan op uw netwerk zodat u er direct gebruik van kunt maken. Dit is een gratis service die we graag voor u verlenen!

Wij leveren alles voor uw kantoorinrichting

We hopen dat we u hebben overtuigd want het is zeker de moeite waard is om eens tussen onze producten van het geweldige merk Konica te kijken. Goedkoper zult u het niet vinden en kwalitatief is dit Japanse merk een van de beste! We leveren overigens niet alleen maar multifunctionals en printers en scanners. Als u uw kantoor nog helemaal moet inrichten of graag wilt renoveren, dan willen we u daar graag bij helpen. We hebben binnenhuisarchitecten in dienst die graag in overleg met u een eerste schets maken. Onze stylisten gaan op een creatieve manier met uw ruimte om. Daardoor zal er binnen ieder budget een leuk idee door te voeren zijn waarbij we gebruik kunnen maken van huidige kantoormeubelen die we combineren met nieuwe artikelen. Het is aan u om er vervolgens aanpassingen in aan te brengen totdat u tevreden bent. We kunnen u naast apparatuur van Konica ook allerlei topmerken op het gebied van kantoormeubilair aanbevelen en uiteraard kunt u deze producten op de website inzien. Leest u eens een brochure door van:

  • Girsberger,
  • ROVO Benelux,
  • Of Rodachair bedrijfsstoelen.

Hebt u een keuze weten maken? We helpen u hier graag bij zodat u binnenkort over stevig meubilair beschikt waar men jarenlang gebruik van kan maken.