Koop nu alvast beschermende iPhone 8 hoesjes

De allernieuwste smartphone van Apple wordt binnenkort uitgebracht. Misschien hoeven we u dat als ware Apple liefhebber helemaal niet uit te leggen. Bent u al vanaf de eerste generatie verknocht aan de iPhone? Dan hebt u de iPhone 8 wellicht al gereserveerd. Gaat u deze telefoon in een keer afbetalen? Vergeet dan niet om ook iPhone 8 hoesjes te kopen. Datzelfde advies geven we trouwens aan de grote groep mensen die een abonnement afsluiten waarbij ze deze telefoon gratis krijgen. Natuurlijk krijgt u de telefoon helemaal niet gratis! U betaalt in 1 of 2 jaar de telefoon af en dan mag u hem na het verlopen van dat abonnement zelf houden. Ook voor hen geldt: bestel direct iPhone 8 hoesjes. Waar u dat het beste kunt doen? Op onze website natuurlijk. Kijkt u maar eens op gsmpunt.nl. Deze iPhone 8 hoesjes zijn er in alle soorten en maten. Denk aan uitklapbare hoesjes waar u de smartphone instopt, of hoezen waarmee u enkel de achterkant of juist de voorkant beschermt. Onze producten zijn erg goedkoop en daarom raden we het aan om er meerdere te bestellen. Dan kunt u bijvoorbeeld elke dag een ander hoesje gebruiken. We willen het in deze tekst overigens niet alleen hebben over de leren en plastieken hoezen maar ook over de zogenaamde beschermende laag die u over uw beeldscherm kunt aanbrengen. Dus lees vooral even door.

Dankzij deze screen protectors kan u niets overkomen

Want screen protectors zijn de producten die we bedoelen als we het hebben over een beschermende laag die u zelf dankzij de bijgeleverde instructies in een handomdraai kunt aanbrengen. Deze screen protectors koopt u natuurlijk samen met onder andere:

  • Een goede transparante lijm waarvan u de resten niet zult zien,
  • Een microvezel schoonmaakdoekje om vuil van de screen protectors te verwijderen,
  • En een universele display folie.

Op onze site laten we u zien hoe u deze screen protectors kunt aanbrengen. Maar waarom zou u eigenlijk screen protectors gaan kopen? Er zijn toch nog heel wat consumenten die geen hoesje gebruiken. Misschien vinden ze geen mooi design, misschien vinden ze het onhandig omdat het apparaat hierdoor een stuk dikker en zwaarder is geworden. Dat zijn op zich legitieme redenen ook al brengt u daar uw zuurverdiende Apple-product nogal mee in gevaar. Om dan toch de maximale bescherming van het kwetsbare glas te garanderen kunt u een extra beschermende laag aanbrengen. Uw telefoon is daardoor niet alleen beschermd tegen krassen, zelfs bij valpartijen is de kans aanzienlijk groot dat het glas niet zal sneuvelen. Dus tel uit uw winst, want als u het scherm van een iPhone moet vervangen dan lopen de prijzen toch al snel in de honderden euro’s!

Vergeet niet om een verzekering af te sluiten!

Hebt u geen idee hoe u deze protector moet aanbrengen? Of koopt u toch liever een hoesje omdat het u makkelijker lijkt en u het design wel ziet zitten? Laten we voorop stellen dat we een zeer brede selectie hebben aan verschillende hoesjes met zeer uiteenlopende designs. De kans dat u daarom bij ons niet zult slagen is vrij klein. Mocht u nog enige vragen hebben over het bestelproces, het aanbrengen van een beschermende laag of over een ander product, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Spreek hen gerust even aan door hen te bellen of te mailen, ze beantwoorden al uw prangende vragen nog deze middag. Tot slot willen we u erop wijzen dat het geen overbodige luxe is om een speciale smartphoneverzekering af te sluiten zodat u de reparatiekosten kunt declareren bij uw verzekeraar. lees meer bij GSMpunt.