Koopt u op deze website een goede keukenboiler

Boilergarant - KeukenboilerAls u alleen woont dan is een keukenboiler misschien overbodig. Maar de kans dat u ooit iemand vindt is groot. En dan bestaat de kans dat de een gaat douchen en de ander koffie wil zetten, wil afwassen of wil koken. Maar twee kranen die tegelijkertijd open staan leiden vaak tot ruzie. Immers, degene onder de douche krijgt opeens een koude plens water over zich heen. En dat is niet bepaalt fijn als u diep in gedachten verzonken uw haar stond te wassen. Afijn, het is niet een wereldschokkend probleem maar wel een behoorlijk irritant probleem. Dat is een nadeel van de cv-ketel. Hebt u nog een ouderwetse boiler? Dan is dit probleem niet aanwezig maar dan kunt u maar kort douchen omdat de boiler dan leeg raakt. Houdt u erg van koken of hebt u een groot gezin zodat u veel en vaak moet afwassen? Dan is het laten plaatsen van een keukenboiler een goede oplossing voor al uw problemen. Of u nu een oude boiler of een nieuwe centrale verwarming in hebt gebouwd, een keukenboiler is nooit weg. Bij ons op boilergarant.nl kunt u een keukenboiler kopen voor een lage prijs. Dit kan trouwens geheel online dus u hoeft er niet voor naar een winkel. Kijkt u graag de kat uit de boom? Dat vinden wij geen probleem. Het kopen van een keukenboiler kan immers een behoorlijke investering zijn. Gaat u daarom alle foto’s van de keukenboiler bekijken die u op het oog hebt. We hebben bij elk type uitgebreide informatie geplaatst zoals de waterinhoud, de prijs en diverse technische productspecificaties. We hebben in totaal 3 boilers te koop voor in de keuken en we leveren van het gerenommeerde merk “Tesy”. Dit zegt u misschien niets maar neemt u maar van ons aan dat dit een A-merk is op het gebied van boilers. Eigenlijk is er geen betere dus wat wilt u nog meer? Een keukenboiler hoeft helemaal niet dur te zijn. Dat geldt zeker voor onze boilers van Tesy. Ze zijn 99, 109 of 119 euro. De inhoud is respectievelijk 6 liter, 10 liter tot maar liefst 15 liter. Voor een groot gezin raden we daarom de keukenboiler van 15 liter aan. En die is slechts 2 tientjes meer.

Een extra keukenboiler is geen overbodige luxe

Als u een keukenboiler koopt dan krijgt u er alle bevestigingsmateriaal bijgeleverd. Hebt u twee linkerhanden? Bekijkt u dan een instructiefilmpje via YouTube en volgt u tevens de bijgeleverde instructies goed op. Eigenlijk kan er dan maar weinig mis gaan. U dient wel uw waterleiding af te sluiten. U kunt moeilijk in uw koperen buizen gaan zagen in de keuken en verwachten dat er geen water uitkomt. Loopt u daarom eerst naar de meterkast en draai de watertoevoer tijdelijk dicht. Gaat u van te voren naar het toilet en zet alvast koffie, u weet immers maar nooit hoe lang u erover doet om een boiler te installeren. Hebt u acute hulp nodig bij het installeren van uw keukenboiler? Dan mag u ons natuurlijk even bellen. Onze klantenservice heeft hier dagelijks mee te maken en zij weten als geen ander hoe ze u het beste telefonisch kunnen helpen met het bevestigen van de keukenboiler. Lukt ook dat niet? Wacht dan even met het installeren van deze keukenboiler. Misschien kunt u een familielid vragen maar als u niemand in uw omgeving hebt die hier kaas van heeft gegeten dan kunt u een speciaal contactformulier op onze website invullen. Daar geeft u uw naam en type keukenboiler op. Geef tevens aan hoeveel meter leiding er moet worden afgesloten, welk type installatie er al aanwezig is en upload een aantal foto’s zodat we een duidelijk beeld hebben. U mag dan van ons een zeer uitvoerige e-mail verwachten waarin we gedetailleerd tot in de puntjes uit de doeken doen hoe u een boiler met bevestigen. Als zelfs dat niet lukt dan komen we langs om u te helpen! Wist u trouwens dat er twee verschillende types keukenboilers zijn?

  • De 6 liter en 15 liter variant zijn namelijk zogenaamde “close-in” boilers. Deze plaatst u in uw keukenkastje.
  • De 10 liter versie is de “close-up” versie die u juist boven uw keukenkastje of boven uw kraan bevestigt en dus zichtbaar is in uw keuken. Dit is daarom esthetisch gezien de mooiste in onze ogen.

U kunt dan tegelijkertijd afwassen en onder de douche staan

Dankzij een boiler in de keuken kunt u vele dingen tegelijkertijd doen. De een kan lekker in bad gaan, de ander kan beneden gaan afwassen of de vaatmachine aanzetten. Bestelt u snel een keukenboiler bij boilergarant.nl. Naast deze keukenboilers hebben we vele andere type boilers zoals Daalderop boilers, zonneboilers en speciale anti kalk boilers op voorraad. Alle boilers komen uit de grootste boilerfabriek in Europa en worden direct vanuit de fabriek aan ons geleverd. Er zit niet een groothandel tussen, dus bij ons betaalt u de laagste prijs mogelijk. Omdat dit dure en belangrijke investeringen zijn willen we u de beste garantie bieden en daarom krijgt een garantie met een duur van maar liefst 3 jaar. In principe leveren wij uit voorraad dus u hoeft nooit langer dan een aantal dagen te wachten. Natuurlijk laten we het u weten als de keukenboiler onderweg is. Wilt u de boilers in het echt bekijken? Komt u dan eens langs in onze showroom in Nijkerk, nabij Barneveld en Putten!