Kozijnen voor ons nieuwe huis

Een paar maanden geleden hebben mijn vriendin en ik een nieuw huis gekocht. Het was ons eerste huis samen en we vonden het erg spannend. Als je voor het eerst een huis koopt, dan krijg je te maken met veel nieuwe zaken. Gelukkig stonden onze ouders klaar om ons te adviseren. We komen beiden uit dezelfde omgeving en hadden een mooie woning gevonden in het dorp waar mijn vriendin is geboren. Het dorp waar zij vandaan komt heeft ongeveer 10.000 inwoners en heeft een mooie oude stadskern. We wilden hier graag een huis kopen, omdat het centrum veel sfeer heeft en alle winkels in de buurt zijn. De huizen zijn hier duurder dan buiten de kern en we konden een bescheiden hypotheek krijgen. We merkten dat we veel huizen niet konden betalen en de huizen die mogelijk waren, waren meestal erg klein. Uiteindelijk vonden we een geschikt huis voor ons tweeën, maar aan dit huis moesten we nog wel een aantal dingen doen. De tuin was een grote rommel, we wilden graag de badkamer vervangen en we moesten nieuwe kozijnen kopen. We besloten om de tuin zelf op te knappen en de badkamer en kozijnen door professionals te laten doen. Ik kan veel dingen zelf in huis opknappen, maar sommige dingen kan je beter uitbesteden. De tuin konden samen doen en ik had aan de schuur een paar kleine aanpassingen en reparaties gemaakt. De keuken hadden we bij een groot bedrijf gekocht. We konden met ze afspreken dat ze de keuken voor een voordelige prijs zouden installeren. Hierna zochten we naar een bedrijf dat ons kon helpen met de kozijnen. Ik wilde dit graag goed aanpakken, want een kozijn is niet alleen het uiterlijk van het huis, maar ook bescherming. Het kan de kou tegenhouden en het moeilijk maken voor inbrekers om in te breken.    

Kozijnen via Benitech

Mijn vriendin en ik zochten naar een bedrijf waar we nieuwe kozijnen konden kopen en die ze kon plaatsen. We vonden verschillende bedrijven in de buurt, maar waren al snel onder de indruk van Benitech. Op hun website benitech.nl lazen we veel voordelen die andere bedrijven niet aanboden. We lazen dat we gratis HR++glas en horren konden krijgen bij dit bedrijf. HR++glas laat zo min mogelijk kou binnen, waardoor je kan besparen op energiekosten. We lazen ook dat dit bedrijf niet 10 jaar, maar 20 jaar garantie geeft. Zodoende hoefden wij ons de aankomende 20 jaar geen zorgen te maken over de ramen. Maar wat ons het meest overtuigde was het betaalplan van Benitech. We hoefden pas na het plaatsen van de kozijnen te betalen en hoefden niet in een keer het bedrag te betalen, maar konden dit doen per maand. Elk bedrag hoefden we slechts 49 euro te betalen en dit konden wij goed opbrengen. Dit was voor ons erg fijn, want we hadden al veel grote uitgaven met het kopen van het huis en het vervangen van de keuken. We namen contact op met Benitech en maakten een afspraak om de kozijnen te plaatsen.

Erg blij met onze keuze

De vakmannen van Benitech kwamen een paar weken later om de kozijnen te plaatsen. Ze hadden goed werk geleverd en waren in een paar dagen klaar. De kozijnen zien er erg mooi uit en zijn een grote verbetering op de oude. Ons huis is er erg van opgeknapt en is ook nog een energiezuiniger. Dit is waarom wij kozen voor Benitech.

  • We kregen gratis HR++glas en horren
  • We kregen twintig jaar garantie
  • We konden achteraf en per maand een klein bedrag betalen