Lekkere tapas uit het Gooi

Tapas gooi - Hendrikse Bussum

Wilt u eens iets anders dan de Italiaanse, Oosterse of Franse keuken proeven? Hebt u zin in kleine hapjes waaronder olijfjes, kaasjes en gebakken aardappeltjes in tomatensaus? Dan kunt u tapas in Gooi proberen bij hendriksekoksmuts.nl. Deze slagerij maakt naast diverse lekkere vleesspecialiteiten ook overheerlijke tapas in Gooi, over beter gezegd: in het Gooi. Wilt u deze tapas in Gooi eens proeven? Kijkt u dan eens op de website naar het actuele aanbod. Het mooie aan deze zowel warme als koude hapjes is het feit dat u ze als lunch, tussendoortje en als diner kunt opeten. U hebt daarbij vaak de keuze uit een koud en warm buffet en er is altijd wel iets nieuws te vinden tussen deze tapas. Het Gooi ligt centraal gelegen in Nederland en dat maakt deze slagerij tot een eenvoudig en snel te bereiken winkel. U kunt dan ook digitaal en telefonisch van te voren bij ons bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u op de afgesproken tijdstip de tapas in Gooi kunt ophalen. Handig voor bedrijven in de buurt die een keertje iets anders willen eten als lunch, bijvoorbeeld op de vrijdagmiddag. Maar we kunnen ook cateren. Op bruiloften, evenementen en conferenties, noem het maar op. we kunnen u dan zowel aan tapas uit Gooi helpen als ook aan allerlei andere heerlijke hapjes.

Proeft u eens van deze overheerlijk tapas in Gooi

Als u aan een slagerij denkt dan denkt u natuurlijk al snel aan rund, kip, varken en andere dieren die tot vlees worden verwerkt. Daar hebt u dan ook zeker gelijk in. Maar wij bieden u ook allerlei vegetarische en zelfs veganistische tapas in Gooi aan! Van olijven, gevulde paprika’s tot aan Mediterrane kaasjes, op deze gevulde planken vindt u het allemaal. Vanuit Bussum kunnen we u in het midden van het land voorzien van deze heerlijke snacks die u vaak uit de hand kunt eten. Onze gerechten worden volgens authentiek recept bereid en we bieden op onze kaart zowel lekkernijen aan uit Spanje, Portugal, Italië en Griekenland. Er is dan ook voor ieder wat wils te vinden terwijl u niet een dief van de portemonnee zult zijn. Zoekt u daarentegen een cateraar voor een barbecue, buffet of een lunch? Ook dan kunt u op ons rekenen. We werken graag op maat en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Op dit moment bieden we qua tapas in Gooi drie verschillende arrangementen aan:

  • Siësta,
  • Excellent,
  • En Fantastico.

Deze tapas in Gooi kunt u als losse hapjes bestellen waarbij we een minimum van vier per persoon hanteren. U kunt het vanzelfsprekend uitbreiden tot een compleet menu en dat maakt het zeer geschikt als lopend buffet op trouwerijen. Weet u al wat u er verder bij wilt huren? U kunt bij ons kiezen uit ondersteunend personeel, tenten, complete bars maar bijvoorbeeld ook het serviesgoed.

U zult hier ongetwijfeld geen genoeg van kunnen krijgen

Voor lekkere tapas uit het Gooi en nog veel meer prachtige producten moet u toch echt eens in Bussum langskomen. We gaan in het geval van grote feesten graag even met u rond de tafel zitten. Uw wensen verwerken we tot een plan dat we vervolgens tot realisatie zullen brengen. u zit niet met de afwas en ook de op- en afbouw zijn zaken die wij op ons nemen. We zijn dan ook een totaalbedrijf dat u nooit in de steek zal laten. Vraag nu alvast een offerte aan door ons te mailen of door te bellen. Deze populaire hapjes moet u echt even een keertje proberen! Lees meer…