Leo Houkamp is een gerenommeerd programmamaker

succesaantafel - leo houkampLeo Houkamp is een bekende ondernemer met een lange reputatie en staat van dienst. Leo Houkamp is onder andere producer van bekende televisieprogramma’s die hij gedeeltelijk zelf heeft bedacht. Dat maakt deze man tot een spraakmakende en invloedrijke ondernemer. Het programma waar Leo Houkamp op dit moment aan meewerkt heet “Succes aan tafel” en wordt gepresenteerd door Bert Kuizenga, onder andere bekend van te land, ter zee en in de lucht. Mensen zoals CEO’s, managers, ondernemers, analisten, financiële experts en commentatoren worden één op één geïnterviewd over specifieke zakelijke thema’s en gaan met elkaar in discussie over actualiteiten binnen de zakelijke en economische markt. Dat maakt dit programma tot een unicum op de Nederlandse televisie en vooral voor iedereen die werkt in het zakenwezen zeer interessant. Maar ook voor studenten van allerlei studies zoals marketing, communicatie, economie en vele andere, is dit programma een bron van inspiratie en kennis. Leo Houkamp heeft zeker niet stil gezeten. Zo is deze ervaren ondernemer op allerlei fronten actief. Hij organiseert bijvoorbeeld vier keer per jaar de zogenaamde “Leo’s borrel”. Een evenement waarbij allerlei mediamensen en high class mensen aanwezig zijn en er komen vele bekende dj’s hun plaatjes draaien. Dit is maar weer eens een bewijs dat Leo Houkamp mensen samenbrengt.

Kijkt u eens naar de erelijst van Leo Houkamp

Leo Houkamp heeft door de jaren heen erg veel projecten opgezet in medialand. Maar op dit moment is Succes aan Tafel toch wel zijn paradepaardje. Het is elke zondag te zien op RTL7 vanaf 13.30 uur. De herhaling is de week later op zaterdag om 14:00 uur. Wist u dat u zelf een opname kunt bijwonen? Vooraf of achteraf is het zeker mogelijk om even een woordje te wisselen met Leo Houkamp als u dat wenst. Misschien hebt u wel een goed idee voor het programma of voor een volgend programma. Leo Houkamp neemt graag de tijd om het aan te horen en om u van opbouwende kritiek te voorzien. Natuurlijk hoeft dat niet de reden te zijn om dit programma bij te wonen, het is an sich al erg interessant. Op onze website vindt u niet alleen erg veel informatie over Leo Houkamp maar ook over de mogelijkheden tot het bijwonen. Kijkt u maar eens op succesaantafel.tv. U vindt er tevens een link waarmee u alle uitzendingen uit het verleden terug kunt kijken.

Wilt u met hem in contact komen? Stuur dan een e-mail naar ons

Het uitwisselen van strategieën tijdens deze gesprekken onder leiding van de uitstekende Bert Kuizenga staat voorop tijdens dit programma. U moet wel een zakenhart hebben om hier van te kunnen genieten. Gelukkig geldt dit voor vele Nederlanders dus het zal u niets verbazen dat dit programma van Leo Houkamp goed wordt bekeken. Hij heeft uiteraard nog veel meer goed bekeken shows op zijn naam staan. Een rijtje van zijn meest succesvolste programma’s:

  • Verbouwingstrends
  • Altijd Jong
  • De Succesfactor
  • Shopping & Lifestyle

Wist u dat het mogelijk is om deze succesvolle ondernemer in de gaten te houden? We hebben het natuurlijk over de sociale media. Zo is Leo lid van Linked In waar je zijn imposante carrière mee in de gaten kunt houden. Ook post hij vaak tweets op Twitter en staan er foto’s van bijvoorbeeld de borrels op zijn Google+ pagina. U kunt hem vrijblijvend volgen en misschien reageert hij wel op uw berichtjes. Overigens is hij niet alleen producent maar exploiteert hij daarnaast ook nog eens 2 hotels in Rotterdam en 2 hotels in Azië.