Leren handgrepen

Met leren handgrepen krijgt u meubel een unieke uitstraling in uw woning. Door de kleinste details aan te passen, maakt u al een hele andere sfeer of knapt u een meubel helemaal op. Het meubel hoeft niet kapot te zijn, om de handgrepen te vervangen. Een andere reden voor de vervanging is het verfraaien van het meubel. Om eens een nieuwe sfeer te creëren. Misschien heeft u wel behoefte aan iets anders. Bent u het kastje helemaal zat, maar wilt u deze niet weg doen of vervangen. Wie weet is het een ideale opbergruimte en vindt u geen andere kast die dezelfde ruimte biedt. Daarom is het ideaal om de handgrepen te kunnen vervangen. Of u vindt de rest van de kast wel mooi, maar gaat uw voorkeur naar de leren handgrepen. Wat de reden ook is, het is fijn dat de mogelijkheid bestaat deze te kunnen vervangen. Ook als er een ander meubel in uw woning is, waarbij deze handgrepen beter passen. Bekijk de opties op de website handesandmore.nl. Hier worden meerdere accessoires en meubels verkocht die bijdragen aan een sfeervol interieur. Waaronder de leren handgrepen die ook nog in meerdere variaties zijn te krijgen. Wilt u de handgrepen in het echt zien? Dan is het mogelijk deze te bekijken in de winkels van Loods5.

Leren handgrepen, de modellen

Leer als materiaal is zeer uniek. Het is als eerste een natuurproduct en daarom perfect voor mensen die graag natuurlijke materialen in hun interieur verwerken. Een mooie combinatie is leer met hout. Dit is ook al vaak terug te zien bij veel meubels, waarbij leren handgrepen al bij het meubelstuk horen. Raakt u hierdoor geïnspireerd? Dan heeft Handlesandmore.nl mooie leren handgrepen in het assortiment om te combineren met staal, hout en glas. Voorbeelden van de modellen zijn:

  • De Lus
  • De platte greep
  • De kom

De termen zeggen het eigenlijk al meteen. De handgreep met een lus is van gevouwen leren materiaal die als een lus aan het meubel hangt. De platte greep lijkt op de standaard handgrepen die we kennen van andere materialen. Een andere mooie bijkomstigheid is dat ze in verschillende uitvoeringen te bestellen zijn, waarbij u de volgende eigenschappen kunt bepalen:

  • Kleur
  • Maat
  • Schroefjes

Zo zijn de leren handgrepen verkrijgbaar in de maten XS, S, M en L. Afhankelijk van het meubel en de toepassing kiest u de geschikte maat die erbij past. Om een goede inschatting van de maat te maken, kunt u gebruik maken van het sjabloon op de website handlesandmore.

Zelf de handgrepen bevestigen

Het is heel eenvoudig zelf de leren handgrepen vast te zetten. Met behulp van de schroefjes zet u de handgrepen op het meubel zoals u wilt. Lees hiervoor ook goed de aanwijzingen door op handlesandmore.nl. Een van de redenen is dat u dan kunt bepalen of u ook een extra bevestiging erbij nodig heeft. Dit is afhankelijk van de dikte van de deur. Indien de deur minder dan 16 mm is of meer dan 21 mm, dan wordt aangegeven dat een bevestiging niet nodig is. Wel raden ze aan de juiste schroefjes erbij te bestellen. Welke schroefjes dat zijn staat bij ‘schroeven voor de leren handgreepjes’. De uitstraling het meubel met de leren handgrepen hangt natuurlijk ook af van de afwerking. Gelukkig geven ze bij handlesandmore.nl hier voldoende tips voor om de meubels extra te verfraaien. Welke uitvoering u ook kiest, u bent verzekerd van kwalitatieve producten die uw bijzondere meubels nog spannender maken. Kijk desnoods op de website naar meer inspiraties en ideeën voor de combinaties of de bevestiging van de handgrepen.