Logistiek

Voor bedrijven die grote leveringen moeten verzenden, is logistiek altijd een belangrijk punt voor een goede bedrijfsvoering. Dit kan voor heel veel verschillende soorten ondernemingen gelden. Heb jij bijvoorbeeld een winkelketen die gevestigd is in meerdere landen, dan moet je er voor zorgen dat er altijd voldoende producten zijn in ieder filiaal en dat deze op tijd vanuit het centrale magazijn verzonden worden. Ben jij een groothandel en lever jij grote partijen aan andere ondernemingen, dan is het ook de vraag hoe je dit nu het best kunt organiseren. De ontvangende partij wil het immers op tijd hebben. En zo zijn er nog veel meer ondernemingen die met logistiek te maken krijgen. Het punt is altijd: hoe organiseren we dit zo effectief en voordelig mogelijk? Als het gaat om leveringen in eigen land, dan kun je hier, bij voldoende vraag, natuurlijk zelf een transportservice voor opzetten. Als jij enkel winkels in Nederland moet bevoorraden en het gaat om veel ritten per dag, dan kan dit aan te raden zijn. Maar gaan de ritten door heel Europa en heb je lang niet altijd een complete vrachtwagen vol, dan zul je een andere oplossing voor de logistiek moeten zoeken.

Logistiek inhuren

Aan te raden is dan het inhuren van een transportbedrijf, zij zijn immers gespecialiseerd in logistiek en weten als geen ander hoe leveringen op de plek van bestemming te krijgen. Als het aankomt op transport zijn er verschillende zaken van belangen, te weten: efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor het transportbedrijf zelf is het natuurlijk belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken, heen en weer rijden met half lege wagens is immers zonde van het geld. Voor de ondernemer die op zoek is naar goede transportbedrijven, spelen kwaliteit en betrouwbaarheid een grote rol als het aankomt op logistiek. Je wilt er immers niet alleen zeker van zijn dat de producten die jij verzendt zonder beschadigingen aankomen op de plaats van bestemming, je wilt er ook zeker van zijn dat alles daar aankomt en dat het er arriveert binnen de afgesproken tijd. Je wilt kunnen vertrouwen op het bedrijf dat je hiervoor inschakelt. Het is immers niet niets om hele ladingen van jouw artikelen aan een ander mee te geven, je wilt dan ook zeker weten dat het goed op zijn plaats komt. Het vinden van de juiste partner op het gebied van logistiek kan daarom best wel even lastig zijn.

RUGO Logistics BV

Zoek jij naar een goede partner op het gebied van logistiek, dan kan het zijn dat RUGO Logistics BV voor jou de juiste keus is. Dit hangt natuurlijk af van de landen waar jij je zaken naar toe wilt verschepen. Bij dit bedrijf zijn ze gespecialiseerd in Noord-, West- en Centraal-Europa, zoals:

  • Polen
  • Rusland
  • de Baltische Staten
  • Scandinavië
  • Groot-Brittanië en Ierland
  • Turkije

Een compleet overzicht van de bestemmingen waar zij op rijden kun je vinden op hun website. Een groot voordeel van deze onderneming in logistiek is dat zij in ieder land eigen partners met een eigen terminal hebben, wat garant staat voor goede lossing van de producten. In de terminals kunnen zij desgewenst ook een tijd producten opslaan. Een ander voordeel dat zeker genoemd moet worden, is dat zij zowel compleetladingen als deelpartijen vervoeren. Je hoeft dus niet een hele vrachtwagen vol te krijgen met jouw artikelen, hoewel dat dus wel mogelijk is. Hierdoor kunnen heel veel onderneming echt heel goed bij hen terecht. Ben jij benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan eens op hun site of neem contact met hen op. RUGO Logistics BV is jouw partner op het gebied van logistiek!