Maak ook gebruik van de combisteamer

horecaworld - CombisteamerAls horecaondernemer zijn er ontzettend veel dingen waar u aan moet denken. In de eerste plaats gaat dit natuurlijk om de bediening van uw gasten, want u als u dit niet goed doet, dan zullen ze zeker niet terug komen. Maar daarnaast gaat het ook om de inrichting van uw café of restaurant. U hebt de juiste horeca apparatuur nodig om ervoor te kunnen zorgen dat u de heerlijkste gerechten in een handomdraai op tafel tovert. Heeft u bijvoorbeeld al een combisteamer? Zo niet, dan raden wij u zeker aan om deze tekst over de combisteamer even goed door te lezen, zodat u hier alles over te weten komt. Dit kan wel eens heel interessant voor u zijn, want met de combisteamer kunt u werkelijk alle kanten op. U kunt er namelijk niet alleen gerechten in verwarmen, zoals u dat ook in een oven doet. Maar het is hiermee ook mogelijk om voedingsmiddelen te stomen, bijvoorbeeld diverse groentes. Het leuke is dus dat de combisteamer beide functies heeft, en dus twee andere apparaten kan vervangen. Op die manier kunt u weer een hoop ruimte besparen op  uw aanrecht. Het is een algemeen bekend feit dat de meeste koks nogal eens last hebben van een ruimtegebrek in de keuken. Met de combisteamer behoort dit dus voorgoed tot de verleden tijd, omdat u één apparaat hoeft te plaatsen, dat meerdere functies kan vervullen. En zeg nou zelf, dat zou toch geweldig zijn? Dat zou u toch ook wel willen? Aarzel dan niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier daadwerkelijk naar op zoek te gaan. Anders blijft deze taak weer liggen, met als gevolg dat u steeds last blijft hebben van het ruimtegebrek op het werkblad. De combisteamer zal u zeker gaan bevallen, omdat deze niet alleen kan stomen en kan verwarmen, maar ook nog eens heel gemakkelijk te bedienen is. Ook dit verhoogt het gemak op de werkvloer, waardoor u in dezelfde tijd nog meer handelingen kunt verrichten. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen! Heeft u interesse in dit fantastische apparaat? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website horecaworld.biz om hier meer over te weten te komen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant, zodat wij u verder kunnen helpen met de combisteamer. Graag tot ziens bij Horecaworld!

Wist u dat een goede combisteamer helemaal niet duur hoeft te zijn?

Als u inmiddels al behoorlijk enthousiast bent geworden over de combisteamer voor in uw keuken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ze namelijk in alle soorten en maten, zodat er altijd wel eentje van uw gading tussen zit. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Bij ons hoeft u nooit concessies te doen, omdat wij werkelijk voor ieder wat wils hebben. Dus wilt u een combisteamer met een convectieoven? Of moet het in combinatie met een oven drop down zijn? Wilt u eentje met gewone knoppen, of juist met een touch screen? Bij ons kan het allemaal! Als u naar onze website horecaworld.biz surft, dan kunt u uw zoekopdracht verfijnen via ons handige keuzemenu. Zo kunt u een combisteamer selecteren op:

  • Hoogte, breedte en diepte, oftewel de afmetingen
  • De capaciteit
  • Het aantal volt en watt
  • Het bereik van de temperatuur
  • Diverse merken
  • En natuurlijk op prijs.

Met deze praktische zoekhulp, is het bij Horecaworld een fluitje van een cent om de juiste voordelige combisteamer te vinden. En mocht u er ondanks dit toch niet helemaal uitkomen, dan kunt u ons gerust inschakelen voor een goed advies. Ons team van deskundige specialisten staan te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn hiermee. Wij weten werkelijk alles over de combisteamer en andere horeca benodigdheden, waardoor wij u als geen ander kunnen adviseren. Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met ons op om uw vraag te stellen. Wij hopen zo spoedig mogelijk van u te horen!

Kies ook voor dit multifunctionele apparaat

Als u ruimte wilt besparen in de keuken van de horecagelegenheid waarin u werkzaam bent als kok of als assistent van hem of haar, dan kunt u eigenlijk niet meer om de aanschaf van onze betaalbare combisteamer heen. Tenzij u er al eentje hebt natuurlijk. Maar wij gaan er nu even voor het gemak vanuit dat u er nog niet over zo één beschikt. Anders was u per slot van rekening niet gaan zoeken naar een combisteamer op internet en was u niet in onze webshop beland. Het gaat hier in feite om een soort alles in één stomer en verhitter, waar u elk gerecht goed opgewarmd uit kunt halen. U kunt hem ook gebruiken als een magnetron, maar dan zonder de schadelijke straling die hiervan uitgaat. Als wij af moeten gaan op alle reacties van de horecaondernemers die klant bij ons zijn, dan kunnen wij u in ieder geval alvast vertellen dat u beslist geen spijt zult krijgen van de aanschaf van een heuse combisteamer. Vele klanten gingen u al voor in de aankoop van dit apparaat bij horecaworld.biz en zij hebben allemaal zeer positieve ervaringen met het product. En dat zegt natuurlijk al genoeg! Twijfel daarom niet en breng vandaag nog een bezoekje aan onze webwinkel en sla uw slag!