Manduca draagzak voor jouw kindje

babynatura - Manduca draagzakIedere ouder die voor het eerst een kindje krijgt, gaat op zoek naar producten die handig zijn. Een Manduca draagzak zou je zeker in overweging moeten nemen. Het gebruik van een draagzak of draagdoek heeft verschillende voordelen te bieden. Het grootste voordeel is natuurlijk dat jij je handen vrijhoudt, wat tijdens het winkelen bijvoorbeeld erg handig is. Daarnaast is een groot pluspunt dat je niet steeds een kinderwagen voort hoeft te duwen, wat je heel veel meer bewegingsvrijheid geeft. Loop je met een wagen door de stad, dan zal je opeens opvallen hoeveel obstakels er eigenlijk zijn. Stoepranden, trappetjes en kuilen in de weg, met jouw kindje in een Manduca draagzak heb je hier allemaal geen last van. En wil je tijdens je vakantie in bergachtig gebied gaan wandelen, ook dan zijn draagzakken natuurlijk een stuk praktischer dan kinderwagens. Draagzakken hebben lange tijd een imago van ouderwets en oubollig gehad, maar met de moderne generatie van deze producten is dat zeker niet meer aan de orde. Het ontwerp is dusdanig dat het er jarenlang mooi uit blijft zien en dat jij je er ook echt graag mee zult vertonen. Het is tijdloos modern en het past heel goed bij zowel mannen als vrouwen. Dat maakt de Manduca draagzak een uitstekende keus voor jonge ouders.

Pluspunten van de Manduca draagzak

Hierboven gaven we al aan dat een Manduca draagzak grote voordelen biedt in de zin van dat het er mooi uitziet en dat het veel meer bewegingsvrijheid geeft. Maar dat geldt natuurlijk voor heel veel andere merken draagzakken ook. Waarom zou je nu juist specifiek voor dit merk kiezen? Daar zijn heel veel verschillende redenen voor. Een belangrijk punt is dat de Manduca draagzak er voor zorgt dat jouw kindje in de juiste houding vervoerd wordt. De zak biedt op de juiste plekken steun en het zorgt ervoor dat jouw baby in de kikkerpositie zit. Dit is bewezen effectief voor de ontwikkeling van de heupen van de kleine. Doordat de zak een ingebouwde slaapkap heeft, kan jouw zoontje of dochtertje onderweg ook gerust in slaap vallen, het hoofdje zal altijd goed ondersteund worden door deze kap. Doordat het rugpand bovendien verstelbaar is in grootte, kun jij jouw kindje ook als het groter wordt hier nog prima in vervoeren. Je stelt dan gewoon de grootte van het rugpand anders in en je kunt de Manduca draagzak dan nog weer een flinke tijd gebruiken.

Voordelen voor de volwassene

De hierboven genoemde voordelen zijn erg belangrijk, ze verzekeren je dat de Manduca draagzak voor jouw baby een goede keus is. Maar hoe zit dat nu met jou als ouder? Op welke manieren is er aan jou gedacht? De Manduca draagzak biedt ook voor de volwassene verschillende pluspunten, namelijk:

  • een brede tailleband
  • op verscheidene plekken verstelbare gespen
  • verschillende draagmogelijkheden

Door de brede tailleband zorgt dit merk ervoor dat het gewicht van jouw kind op de heupen komt. Dit is beter voor rug en schouders, doordat het gewicht daar dus niet op drukt. Deze band is bovendien verstelbaar, net als andere delen van deze draagzakken. Hierdoor kun je ze altijd helemaal aanpassen aan je lichaam. Het spreekt bijvoorbeeld voor zich dat een klein persoon een andere afstelling nodig heeft dan iemand die heel lang is. Doordat de draagzakken op zoveel plekken versteld kunnen worden, passen ze altijd bij iedereen. Daarnaast is het zo dat jij ervoor kunt kiezen om je kindje op je rug of op je buik te dragen, net wat jij prettig vindt. De Manduca draagzak is echt een uitstekende keus is als jij jouw baby’tje ergens mee naar toe wilt nemen. Op de website www.babynatura.nl vind je de Manduca draagzak en nog vele andere producten!