Met Apple support staat u er niet alleen voor

Als u een Apple apparaat heeft, wilt u de best mogelijke ondersteuning als er iets mis is of het niet naar behoren werkt. Daarvoor bestaat Apple support. Apple support kan u helpen bij al uw vragen over de producten, maar ook in het geval er een reparatie nodig is. Daarnaast is Apple support er ook voor u bij de installatie van een nieuw aangeschaft apparaat. PaSav-ICT kan u deze Apple support bieden voor uw bedrijf. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden op het gebied van Apple support zijn, zodat u vandaag nog contact met ons op kunt nemen om alles te regelen.

Apple support biedt u een soepele overstap

Apple support kan een goede uitkomst bieden voor de overstap van Windows naar Apple. Met Apple support kan er namelijk een expert meekijken bij de aankoop en optimale installatie van uw nieuw aangeschafte product. Apple werkt namelijk net iets anders dan Windows, waardoor het fijn kan zijn als iemand u de mogelijkheden uit kan leggen. Een expert van Apple support kan:

  • Huidige systemen en processen in kaart brengen
  • De overstap soepel laten verlopen
  • Advies uitbrengen over de apparaten
  • Welke hardware en software nodig is

Doordat een expert u advies kan geven over het soort laptop, smartphone en tablets er het beste gekozen kunnen worden, bent u direct al een stap verder. Daarnaast kan er ook meegekeken worden naar de hardware en benodigde software om uw bedrijf van alle gemakken te voorzien. U wordt dus ondersteund bij zowel de aankoop als de installatie van alle apparaten, zodat het voor uw bedrijf een stuk eenvoudiger wordt om gebruik te gaan maken van Apple. Zo kunt u de gehele uitrol van het nieuwe systeem uit handen geven. Ook als u al gebruik maakt van Apple maar de overstap wilt maken naar de nieuwste versie, kan Apple support u van dienst zijn. Een expert kan namelijk snel in kaart brengen over het nieuwe systeem naar behoren gaat werken op oude apparatuur. Om er zeker van te weten dat alle systemen optimaal blijven draaien is er een onderhoudsplan met periodieke controles noodzakelijk. Als u contact met ons opneemt, kunnen wij u alles over onze Apple support vertellen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hier heeft u ook alle vragen die u heeft stellen, zodat u geen stukje informatie mist. Zo kunt u direct de overstap maken en beginnen aan het nieuwe besturingssysteem, zodat uw bedrijf weer naar behoren kan werken.

Geef uw overstap uit handen

PaSav-ICT is uw specialist op het gebied van Apple besturingssystemen en apparaten. Wij kunnen uw overstap van Windows naar Apple eenvoudig maken, door u zowel bij de aanschaf als de installatie van het product te ondersteunen. Onze ondersteuning eindigt niet. U kunt te allen tijde onze hulp inschakelen als u vastloopt met uw producten. Wij staan namelijk voor persoonlijke aandacht en uitstekende service. Zo heeft u bij ons altijd het totaalplaatje en geen losse delen. Zodra u met ons in contact komt, kunt u in feite alles uit handen te geven om uw overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij hebben alleen gecertificeerde medewerkers in dienst. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat u altijd de beste ondersteuning heeft binnen uw bedrijf. Hoewel wij hoofdzakelijk in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Leiden en Haarlem werken, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw regio te bespreken. Wilt u meer informatie, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.pasav-ict.nl/.