Met Autorijschool Janssen kunt u veilig de weg op

Rijlessen beginnen altijd bij een goede rijschool. Met een goede rijschool bent u er namelijk van verzekerd dat u veilig de weg op kunt. Een professionele rijschool is Autorijschool Janssen. Autorijschool Janssen zorgt ervoor dat u alle handvatten toegereikt krijgt om een goede rijervaring op te doen en daarnaast ook goed voorbereid het praktijkexamen ingaat. Wij leggen u graag meer uit over wat Autorijschool Janssen u te bieden heeft en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast zullen we ook de voordelen van Autorijschool Janssen op een rijtje zetten, zodat u een goed beeld heeft van de mogelijkheden en voordelen die wij te bieden hebben met onze rijlessen.

Altijd op eigen tempo lessen bij Autorijschool Janssen

Ieder mens is anders, dus moet iedereen ook op een andere manier begeleid worden. Bij Autorijschool Bert Janssen begrijpen we dat en geven daarom les in stappen, die geheel gebaseerd zijn op uw rijstijl. Tijdens uw rijles wordt u opgehaald op de vooraf afgesproken plek. Dit kan iedere plek zijn die u het beste uitkomt. Na de rijles wordt u op diezelfde plek weer afgezet. U hoeft dus nooit naar uw rijles te komen. Tijdens de rijlessen van Autorijschool Janssen leert u alle aspecten van het autorijden. Deze worden stap voor stap behandeld en herhaald tijdens deze les. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Omgaan met het voertuig
  • De veiligheid van jou als bestuurder en andere weggebruikers
  • De doorstroming van het verkeer
  • Sociaal rijgedrag
  • Gevaarherkenning
  • Milieubewust rijden
  • Bijzondere verrichtingen
  • Zelfstandig rijden

Elke rijles van Autorijschool Janssen worden de punten herhaald die we de les ervoor hebben behandeld, en gaan we een stapje verder. Op deze manier leert u alles het snelst en het beste. Na uw rijles bij Autorijschool Janssen wordt u weer afgezet op de afgesproken plaats en wordt uw leskaart ingevuld en uw nieuwe rijlessen worden besproken en vastgezet in de agenda. De prijzen van Autorijschool Janssen zijn gebaseerd op rijlessen van 50 minuten, maar worden als rijblokken gegeven van 100 minuten. Dit houdt in dat u dus twee rijlessen per lesuur krijg. Het voordeel hiervan is dat u het aangeleerde veel sneller onder de knie zult hebben doordat u meer tijd heb om het aangeleerde te kunnen herhalen. Wij kunnen ook extra begeleiding bieden aan mensen met faalangst. U krijgt een examinator die is getraind in het begeleiden van mensen met faalangst. Er is meer tijd om u op uw gemak te stellen, en tijdens de rit kunt u om een ‘time-out’ vragen. De duur van het faalangstexamen is 80 minuten, inclusief de rit van 35 minuten, en de gang van zaken is exact hetzelfde als een ‘gewoon’ praktijkexamen.

Betaal geen inschrijfkosten en begin vandaag nog

Autorijschool Janssen is het adres waar u moet zijn voor de beste rijlessen. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak, waardoor wij u altijd betrouwbare en betaalbare rijlessen aan kunnen bieden. Met onze moderne en nieuwe lesauto welke uitgerust is met een lescam zorgen wij met jarenlange ervaring ervoor dat u slaagt in een zo kort mogelijke periode. Wij staan namelijk voor kwaliteit, waarbij u in uw eigen tempo kunt lessen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen, waaronder geen wachttijden en geen inschrijfkosten om bij onze rijschool. Zo kunt u direct beginnen met uw rijlessen en binnen een kort tijdsbestek uw rijbewijs kunt halen en veilig de weg op kunt. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze lessen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://autorijschoolbertjanssen.nl.

Lees meer…