Met een ijsblokjesmachine zorgt u voor verkoeling

Met een ijsblokjesmachine zorgt u voor verkoelingWanneer u drinken heeft in uw bedrijf, wilt u ook extra verkoeling bieden in de warme zomermaanden. Daarnaast zijn in veel sectoren ijsblokjes in bijvoorbeeld het drinken vanzelfsprekend. Hiervoor kunt u een ijsblokjesmachine aanschaffen. Met een ijsblokjesmachine heeft u namelijk altijd de juiste verkoeling en de beste ijsblokjes tot uw beschikking. Bij Veld Koeltechniek kunt u eenvoudig een ijsblokjesmachine aanschaffen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een ijsblokjesmachine en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over waar u op moet letten tijdens het kopen van een ijsblokjesmachine. Zo heeft u alle informatie bij de hand om onze producten aan te kunnen schaffen.

Veel voordelen met een ijsblokjesmachine van Brema

Een ijsblokjesmachine wordt in veel bedrijven in verschillende sectoren gebruikt. Daarom moet een machine te allen tijde betrouwbaar en energiezuinig zijn en moet deze altijd deze prestatie leveren. Een ijsblokjesmachine van Brema kan deze consistente prestatie leveren. De machine levert namelijk zelfs onder wisselende omstandigheden dezelfde blokjes. Daarnaast biedt een ijsblokjesmachine van Brema nog enkele voordelen:

  • Goede materialen
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Verkalking voorkomen

De sproeiers gemaakt van gecoat metaal en eenvoudig te demonteren tijdens het schoonmaken. Problemen met verkalking worden tevens voorkomen door de krachtige waterstraal uit de sproeiers. Voordat u een ijsblokjesmachine aanschaft, is het goed om te bedenken waarvoor u hem gaat gebruiken. Ijs heeft namelijk verschillende eigenschappen nodig per situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een machine met Ice Cubes, Ice Fingers of Fast Ice. Alle drie de vormen hebben verschillende doeleinden. Daarnaast moet u ook goed in uw achterhoofd houden waar de machine geplaatst wordt. Deze moet namelijk op een plek komen te staan die dichtbij een water- en elektriciteitsvoorziening is. Voor een optimale en stabiele prestatie te waarborgen is het van belang om ook zo ver mogelijk van hittebronnen vandaan te blijven. Wanneer u met ons in contact komt, dan kunnen wij u altijd bijstaan met deskundig advies. Wanneer u al meer ervaring heeft, zijn de machines eenvoudig te bestellen via onze website. U hoeft alleen het gewenste product in uw winkelmandje te plaatsen en de bestelling af te ronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd wordt. Zo kunt u binnen enkele dagen genieten van een product van hoogwaardige kwaliteit en betaalt u hier nooit teveel voor. Daarnaast bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week service aan, waardoor er ook in het geval van een defect snel gehandeld kan worden en u weinig hinder ondervindt tijdens uw werkzaamheden.

Wij staan altijd voor u klaar

Veld Koeltechniek is uw specialist op het gebied van horeca apparatuur. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn. Hierdoor kunnen wij niet alleen standaard apparatuur leveren, maar ook oplossingen op maat leveren. Hierbij staan wij garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen de beste prijs. Bij ons betaalt u nooit teveel voor onze producten. Wij kunnen u ook altijd van dienst zijn indien er een defect is of als er ander onderhoud nodig is. Wij staan namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u met alles te kunnen helpen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op shop.veld.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder.