Met een incasso snel je geld

incasso en no-cure-no-pay incasso bureau Credifin Incasso

Als ondernemer doe je natuurlijk een hele hoop leuke dingen. Je bent als het goed is bezig met projecten waarvan jij het ontzettend leuk vindt. Je biedt bepaalde producten en/of diensten aan waar jij trots op bent en waar je achter staat. Toch zijn er helaas ook mindere kanten aan het bestaan als ondernemer. Waaronder bijvoorbeeld wanbetalers. Zeker als je diensten aanbiedt en je dus pas op een later moment offertes verstuurt, verplicht je iemand niet om meteen te betalen. Je hebt de dienst inmiddels al afgeleverd en dus heb je eigenlijk niets meer achter de hand. Gelukkig gaat dit over het algemeen goed en betaalt de klant gewoon. Maar het kan dus ook gebeuren dat je een debiteur hebt. Wil je hier graag iets aan doen? Dan ben je hiervoor aan het juiste adres bij CrediFin Nederland. Dit bedrijf gaat achter de debiteuren aan en zorgt ervoor dat jij alsnog je geld krijgt.

  • Aangetekende email (met iDeal)
  • Sms (met iDeal)
  • Whatsapp

Dit zijn een aantal voorbeelden van hoe zij de debiteur zullen proberen te bereiken. Deze lijst kan aangevuld worden met voice-dialing en social media. Het mag dus duidelijk zijn dat ze bij CrediFin Nederland er echt alles aan zullen doen om jouw geld te krijgen.

De aangetekende e-mail voor de incasso

De aangetekende email is iets dat ze bij CrediFin Nederland speciaal ontwikkeld hebben voor het krijgen van jouw incasso. De ervaring van dit bedrijf is dat de ontvanger van het incasso over het algemeen binnen 30 minuten de e-mail opent en deze vervolgens vaak ook snel betaalt. Mocht de debiteur niet in staat zijn om de incasso meteen te betalen dan kan er een betaalafspraak of een betalingsregeling getroffen worden. Hier heb jij natuurlijk allemaal geen omkijken naar. Dit regelen ze allemaal voor je bij CrediFin Nederland. Daarom is het ook zo fijn om hier je incasso of zelfs incasso’s aan over te laten. Het is voor veel ondernemers toch wel lastig om in te schatten wat zij nu precies moeten doen in een dergelijke situatie en met de hulp van dit bedrijf krijg jij alsnog je incasso en dat is uiteindelijk natuurlijk wat je graag wilt. Als je hier meer over wilt weten, dan raden we je aan om contact op te nemen met het bedrijf of je kunt een kijkje nemen op de website. Hier vind je ook de contactgegevens die je dan vervolgens kunt gebruiken.

De uiteenlopende voordelen van deze service

Waarom zou je nu gebruik maken van de diensten van het bedrijf CrediFin Nederland. De allerbelangrijkste reden is natuurlijk dat zij ervoor zorgen dat jij je incasso krijgt. Iets wat heel belangrijk is als je een klant hebt die tot op heden de rekening niet betaald heeft. Het is ook fijn dat de medewerkers van CrediFin Nederland de juiste kennis en ervaring hebben op dit gebied en het zo dus helemaal op de juiste manie kunnen aanpakken. Zo wordt het incasso snel ingelost. Het is ook zeker een goede keuze omdat zij de debiteur dringend, maar netjes zullen benaderen. Het zwaardere geschut wordt alleen ingezet wanneer een incasso echt niet betaald wordt. Blijft dit laatste het geval dan kun je terugvallen op de No Cure No Pay van dit bedrijf. Wanneer zij niet succesvol zijn bij het innen van het incasso, dan ben je hier dus geen kosten aan kwijt. Daar komt dan ook nog eens bij dat je nergens aan vastzit. Wil je dus eenmalig gebruikmaken van de diensten van CrediFin Nederland? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden! Lees meer..