Met een limousine kunt u thuiskomen

Vanuit Ede verhuren we al vele jaren verlengde auto’s van bekende Amerikaanse maar ook Duitse merken. Klassiekers maar ook nieuwe luxe uitvoeringen die u natuurlijk beter kent als de “limousine”. Kijkt u eens op vallei-limousines.nl als u benieuwd bent naar het aanbod. Op dit moment bieden we u 6 verschillende varianten aan van de limousine. U kunt denken aan de Chrysler en de Lincoln maar we hebben ook een stoere Porsche Cayenne limousine. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Sterker nog, voor de dames hebben we zelfs een roze uitvoering, ideaal voor een wild vrijgezellenfeest. Waarom zou u een dergelijke wagen willen huren? Omdat het erg chique, stoer en cool lijkt natuurlijk. Of het nu om een vrijgezellenfeest, een examenfeest of uw bruiloft gaat, u wilt op het feest arriveren op de meest luxe manier. Dan is een limousine de beste oplossing tenzij u het kunt betalen om een helikopter te huren. Maar dat is erg onpraktisch. Wij voorzien u van alle gemakken, waar u dan ook woont in Nederland want we garanderen een landelijke dekking. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan moet u onthouden dat we u gelijk een offerte kunnen sturen. Dit is altijd een vrijblijvende offerte dus u hebt de tijd om even na te denken over het huren van een limousine. Maar wacht er ook niet te lang mee. Want ondanks ons uitgebreide wagenpark kan het zo zijn dat juist op uw datum geen auto meer tot uw beschikking staat. En dat zou erg zonde zijn.

Een limousine huren? We voorzien u in heel Nederland

Als u een limousine huurt bij Vallei Limousine uit Ede dan huurt u deze wagen per uur. Per model vindt u de huurprijs waaronder de minimumhuurprijs. Dat is in principe de prijs van het eerste uur en het tweede uur. Tevens staat vermeld hoeveel mensen er in de wagen passen en hoe de auto is uitgerust. Zo bevat de Chrysler 300 C onder andere 4 LCD televisies, een ventilator, een minibar gevuld met heerlijke champagne, een spiegelplafond met een gekleurde sterrenhemel, getinte ruiten, een lederen bekleding en een luxe geluidsinstallatie voor radio, dvd en cd. Daarnaast zijn deze prijzen niet alleen voor de huur van de limousine maar is het de totale prijs. U krijgt dan ook:

  • De chauffeur inbegrepen,
  • Een gratis fles champagne,
  • En een luxe en schone limousine voor iedere gelegenheid.

Gaat het om een bruiloft? Dan bieden we u speciale arrangementen aan waaronder een bloemstuk en champagne. Onze chauffeurs maken uiteraard gebruik van een modern GPS-systeem zodat u niet te laat op uw eigen bruiloft zult arriveren. Voor de bruid is dit de meest ideale manier van transport want ongeacht de lengte van de sleep, het past altijd in een limousine.

We bieden u een keur aan prachtige verlengde auto’s aan

We hebben prachtige modellen die aan al uw wensen zullen voldoen. Voor statige plechtigheden zoals een bruiloft maar ook om flink in te feesten en om u van de ene bar naar de andere te rijden nadat u een examen hebt gehaald, een vrijgezellenfeest viert of een jubileum hebt. Ook voor luchthavenvervoer, bijvoorbeeld in combinatie met onze VIP vervoer, staan we voor u klaar. We zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en hopen dat u nadien een recensie achter wilt laten op onze website. Mocht u graag de kat uit de boom willen kijken dan kunt u deze reviews eerst even doorlezen en bij vragen contact opnemen met onze klantenservice. We werken graag met u samen om een mooi pakket op maat samen te stellen.