Meteen uw schadeauto verkopen

Een auto verkopen is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Ook voor een auto die al wat langer meegaat kunt u vaak toch een leuk bedrag terugkrijgen. Wanneer de auto echter helemaal beschadigd is door bijvoorbeeld een ongeluk, kan het wat lastiger zijn om toch uw auto nog te verkopen. U kunt dan terecht bij Schadeauto Inkoop Nederland. Hier kunnen auto’s die veel schade hebben of een lichte beschadiging, toch nog verkocht worden. De prijs die u dan voor uw auto krijgt is gebaseerd op het aantal kilometers dat de auto al gereden heeft, hoe oud de auto is en uiteraard hoeveel schade er is. Is de auto bijvoorbeeld helemaal in de kreukels en kan er niet meer mee gereden worden? Dan zult u er veel minder geld voor krijgen dan wanneer er alleen lichte beschadigingen te zien zijn. Een schadeauto verkopen is dus wel heel goed mogelijk en wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden is het altijd handig om eerst even contact op te nemen. De medewerkers kunnen al uw vragen snel beantwoorden en u kunt dan meteen op weg met het invullen van de benodigde formulieren. Door dit allemaal snel in te vullen kan de prijs ook sneller worden bepaald. Een schadeauto verkopen heeft veel voordeel:

  • Altijd een eerlijke prijs
  • Verkoop mogelijk zonder een APK keuring
  • Snel alles geregeld

Een schadeauto verkopen is vaak veel makkelijker dan u denkt. Behalve het opgeven van alle informatie hoeft u eigenlijk niet veel te doen. De transactie wordt helemaal voor u geregeld. Op een moment dat het u uitkomt kunt u de auto brengen en u krijgt dan meteen de afgesproken prijs contant overhandigd. Dezelfde dag is alles dus helemaal klaar en kunt u gaan kijken naar een nieuwe auto.

De schadeauto verkopen zonder problemen

Om zonder problemen van uw auto af te komen is het belangrijk dat u de gevraagde informatie zo accuraat mogelijk overdraagt. Niet alleen het jaartal van de auto en het aantal gereden kilometers zijn dan belangrijk, maar ook het vermogen van de motor, het merk en zelfs de kleur. Alles is bepalend en de definitieve prijs wordt ook pas vastgesteld op het moment dat de auto geïnspecteerd kan worden door de ervaren inspecteurs van Schadeauto Inkoop Nederland. U zult snel een bod kunnen verwachten waar u vast en zeker akkoord mee wilt gaan. Het is zonde om het aanbod niet aan te nemen. Uw schadeauto verkopen kunt u maar beter zo snel mogelijk doen. Door snel en vakkundig te werk te gaan krijgt u altijd een uitstekend bod en wordt al het vervelende werk voor u uit handen genomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het papierwerk dat natuurlijk ook nog in orde moet worden gemaakt om uw schadeauto te verkopen.

De papieren in orde maken

Een schadeauto verkopen brengt altijd het nodige papierwerk met zich mee. Daar heeft u natuurlijk helemaal geen zin in en het is dan ook goed om te weten dat het meeste meteen voor u geregeld kan worden. U hoeft niet bang te zijn dat u de wegenbelasting door moet betalen. Een RDW vrijwaring wordt snel voor u geregeld, zodat u niet later voor vervelende verrassingen komt te staan. U kunt er van uitgaan dat u later niets meer hoeft te doen. Ook het uitschrijven uit het kentekenregister is zo gebeurd en u wordt overal goed geholpen. Op deze manier is uw schadeauto verkopen dus helemaal geen probleem meer en kunt u snel gaan kijken naar een andere mooie auto waar u graag in wilt gaan rijden.