Naar het strand met een mooi strandlaken

mellimellodekbedovertrek - StrandlakenVoor een heerlijk dagje aan het strand is het leuk om een mooi strandlaken mee te nemen. Veel mensen komen met warm weer naar de Nederlandse stranden toe om te genieten van de zomer. Naar het strand wordt vaak een koelbox met allerlei eten en drinken meegenomen. Dat bespaart natuurlijk ook geld uit. Daarnaast wordt er vaak gekozen voor een parasol of windscherm om rustig te kunnen liggen en een eigen plekje af te bakenen. Een mooi strandlaken maakt het helemaal af. Vooral een strandlaken dat goed opvalt. Op deze manier kunt u heel makkelijk uw plekje weer terugvinden. Dat is vooral goed op de momenten dat u even naar de strandtent loopt voor een drankje of de zee in gaat voor een verkoelende duik. Met een strandlaken van Melli Mello weet u zeker dat uw strandlaken niet te missen is. Deze strandlakens zijn van goede kwaliteit en zijn te herkennen aan het fleurige printje. Deze print kunt u gerust uniek noemen. Echt flower power in veel verschillende uitvoeringen. De ontwerpen die terugkomen in deze strandlakens zijn zeer bekend. Het merk valt altijd meteen goed op door de vooral kleurrijke voorstellingen. In de webshop van Melli Mello is een ruim assortiment te bestellen. Daarnaast heeft u nog veel meer voordelen:

  • Snelle levertijden
  • Lage prijzen
  • Meerdere betaalopties

Met een mooi strandlaken zorgt u voor veel bekijks op het strand. U kunt deze lakens natuurlijk gewoon op het zand uitspreiden en daarop gaan liggen, maar het is ook heerlijk om een loungestoel te huren en daarop de dag door te brengen. Met een goed boek komt u op deze manier helemaal tot rust. Het strandlaken van Melli Mello kan in veel verschillende modellen besteld worden. Denk hierbij aan etnische prints, bloemenprints of grafische prints. Ook een strandlaken met dierenprint is heel leuk. Hierbij vormen de paarse panterprints een eenheid met de felgekleurde bloemen. Deze strandlakens zijn al geruime tijd zeer populair en worden dan ook vaak gezien op het strand. Door de goede kwaliteit van 100% katoen met velours weet u ook zeker dat uw strandlaken lange tijd meegaat en hoeft u zeker niet elk jaar weer een nieuw strandlaken te kopen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer u veel extra geld uit moet geven terwijl deze strandspullen niet elke dag gebruikt worden. U kunt deze strandlakens dan ook goed uitwassen na gebruik en opbergen tot het volgende jaar.

Een strandlaken van goede kwaliteit

Omdat de strandlakens van dit merk van zeer goede kwaliteit zijn, voelen ze heel zacht aan. Dit is natuurlijk prettig wanneer u er langere tijd op gaat liggen of wanneer u ze gebruikt om droog te worden na een duik in de zee of het zwembad. Deze strandlakens blijven dus niet alleen lang mooi, maar zullen ook hun zachtheid niet snel verliezen. Alle verschillende modellen van deze strandlakens zijn in dezelfde afmetingen verkrijgbaar, namelijk 75 x 150 cm. Dit betekent dat u goed op het strandlaken kunt liggen en dus niet met uw halve lijf in het zand komt. Vooral met zonnebrand crème op of net nat van het zeewater is het vervelend wanneer een strandlaken niet groot genoeg is. Daar heeft u dus met deze uitvoeringen geen enkel probleem mee. Wanneer u graag wat meer informatie over de verschillende strandlakens wilt is het altijd mogelijk om contact op te nemen. U kunt dit doen door een email te sturen of door te bellen. Beide mogelijkheden zorgen er voor dat u snel antwoord krijgt op uw vragen en dat u het strandlaken van uw keuze kunt bestellen. De bestelling zelf kan gemakkelijk via de website geplaatst worden. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende betaalmethodes. Door online af te rekenen krijgt u het strandlaken van uw keuze binnen enkele dagen thuisgestuurd. U bent dan op tijd voor de zomer helemaal voorzien van alle spullen die u nodig heeft voor het strand. Het warme weer kan zich dan niet snel genoeg aandienen natuurlijk. Met zo’n mooi strandlaken kunt u elke dag genieten van de zon en een goed boek. U blijft op de hoogte van het laatste nieuws rondom de collectie door u aan te melden voor de handige nieuwsbrief. Ook dit kunt u makkelijk doen door uw email adres in te vullen op de website. U krijgt dan meteen de huidige nieuwsbrief toegestuurd.

Een unieke collectie

Naar welke strandhanddoek u ook op zoek bent, met het grote aanbod van Melli Mello vindt u zeker wat u zoekt. U kunt kiezen voor het exemplaar met de mooie grote uil. Deze kleuren vallen extra goed op. Of u kunt kiezen voor een wat meer geometrisch patroon. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan het ontwerp genaamd Matts. Dit strandlaken valt vooral op door de luxe print. Net als een schilderij van Mondriaan is het patroon verdeeld in verschillende vlakken. Deze vlakken laten elk een prachtig en vooral ook uniek ontwerp zien dat het geheel tot een mooie eenheid maakt. De combinatie van dierenprint, bloemen en felle kleuren maken dit exemplaar tot een zeer mooie uitvoering. U valt hier ongetwijfeld mee op tussen alle andere strandlakens. Ook wanneer u een dagje aan het zwembad gaat liggen zijn ze natuurlijk heel goed te gebruiken. En vergeet ze ook vooral niet mee te nemen op vakantie! U kunt deze mooie lakens de hele zomer door gebruiken.