Natuurlijk hondenvoer bestelt u natuurlijk bij Platinum

Platinum - hondenvoerWilt u hondenvoer van de beste kwaliteit én bomvol natuurlijke ingrediënten, dan kunt u het beste eens de website Platinum.com/nl bezoeken. Hier vindt u uitsluitend hondenvoer dat voldoet aan de hoogste eisen als het aankomt op natuurlijke voeding. Bij het produceren van dit voer wordt alleen gebruik gemaakt van vlees dat ook geschikt is voor menselijke consumptie. Dat is dus anders dan bij andere soorten voer van andere aanbieders. Waar moet u opletten bij het geven van dit hondenvoer aan uw viervoeter:

  • Geef de voeding droog of vochtig gemaakt met een klein beetje water
  • Geeft de voeding direct, voorkom dat de voeding week wordt
  • Houd altijd vers water bij de hand
  • Begin met de laagste dosering die in het voedingsadvies staat aangegeven
  • Geef pas meer voeding wanneer dit nodig blijkt

Wilt u zelf eens ontdekken of dit hondenvoer een goede optie is om te geven aan uw hond, dan hoeft u niet gelijk een volle zak te bestellen. U kunt ook gebruik maken van de mogelijkheid om een proefpakket te bestellen. Het betreft een gratis proefpakket, dus u hoeft niets te betalen voor het aanvragen ervan. Bel hiervoor het genoemde telefoonnummer of vul het bestelformulier in.

Wat maakt dit hondenvoer zo speciaal?

Waar koopt u eigenlijk uw hondenvoer en voor welke soort kiest u dan? Er zijn mensen die kiezen voor het goedkoopste voer, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook een gezonde keuze is voor uw viervoeter. Komt u in een winkel waar ze hondenvoer verkopen, dan zult u zelf zien dat er heel erg veel soorten voer zijn om uit te kiezen. Bent u pas recent een hondenbezitter geworden en heeft u eigenlijk geen flauw idee wat nou het verschil is tussen alle soorten voeding, dan ziet u door de bomen het bos niet meer. Wat u in dat geval (en in alle andere gevallen) het beste kunt doen, is even een kijkje te nemen op de website van Platinum. Hier kunt u terecht voor het bestellen van hondenvoer, maar niet zomaar hondenvoer. De hondenvoeding die u op deze site ziet staan is gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Ze gaan uit van het feit dat de hond afstamt van de wolf. Een wolf eet natuurlijk ook geen kunstmatig verkregen voer. Deze eet alleen wat de natuur hem te bieden heeft en dat is vlees. Het is vast gek voor u om dit te horen, maar in de meeste hondenvoeding die u in winkels ziet staan zit geen vlees. De verpakkingen zullen u anders willen doen geloven, maar het gaat meestal om vleesmeel in plaats van echt vlees. Koopt u hondenvoer bij Platinum, dan weet u zeker dat hier tenminste voor 70% aan echt vlees in is verwerkt. Heeft u meerdere honden, dan kunnen ze allemaal eten van hetzelfde voer. Het is namelijk niet zo dat u bij Platinum voor iedere hond andere voeding moet kopen. Zelfs het formaat van de viervoeter maakt geen verschil. Dat scheelt u weer verschillende zakken voer bestellen. Het hondenvoer van deze firma is geschikt voor iedere hond. Kijk eens in het uitgebreide assortiment en verken de vele mogelijkheden. Ook wanneer u meer wilt weten over het voer kunt u op de website hier veel informatie over vinden. Kijk op de site om erachter te komen met welke voordelen u standaard te maken krijgt bij bestellen. Bestellen kan trouwens op verschillende manieren. U kunt even telefonisch contact opnemen, via de webshop bestellen, een email sturen naar het genoemde info-adres en ook via de fabriekswinkel bestellen. Ook per fax kan er besteld worden. Genoeg opties dus. Het overkomt u vast weleens dat u plots merkt dat u door het hondenvoer heen bent. Dat komt vaak op een net ongelegen moment. U heeft er op dat moment eigenlijk de tijd niet voor om naar een winkel te rijden om nieuw hondenvoer te halen. Dat zal u niet overkomen wanneer u bij Platinum gebruik maakt van de premium service. Dit houdt in dat u niet meer zelf hoeft bij te houden wanneer u nieuw voer zult moeten kopen. Dit wordt allemaal geregeld door deze firma. U kunt middels de Premium service gebruik maken van de mogelijkheid om het hondenvoer automatisch te laten bezorgen. U heeft er dus totaal geen omkijken naar.

Geef uzelf op voor het gebruik maken van de Premium service

Wanneer u merkt dat u praktisch door het hondenvoer heen bent, dan staat er al een nieuwe zak hondenvoer klaar. U geeft gewoon aan om de hoeveel tijd u een nieuwe zak bezorgd wilt krijgen en het wordt voor u geregeld. Trouwens, deze service levert u ook nog een aardig leuke besparing op van 2% korting. Wat extra prettig is, is dat de service helemaal vrijblijvend is. U zit dus niet vast aan een lange looptijd wanneer u niet meer gebruik wilt maken van de service. U hoeft alleen maar even contact op te nemen met de firma en alles wordt voor u stopgezet. Heeft u interesse in de Premium service, dan kunt u het beste even een email sturen of via het gratis servicenummer contact opnemen. Wilt u hier meer over lezen, dan kunt u het beste even kijken op de website Platinum.com/nl. Hier vindt u ook de contactgegevens. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met deze firma. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag verder.