Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers publiceert brochures, magazines, posters en flyers in opdracht van vele verschillende klanten. Nolin Uitgevers publiceert voornamelijk voor stichtingen en verenigingen met een maatschappelijke of sociale boodschap, die geen middelen hebben om zelf deze publicaties te bekostigen. Nolin Uitgevers werkt met een SponsorPublicatieConcept, waarbij de medewerkers voor u sponsoren zoeken. Zo kan Nolin Uitgevers deze publicatie gratis ontwerpen, publiceren en verspreiden.

Over Nolin Uitgevers

In 2000 is Nolin Uitgevers opgericht door de familie Middelwijk. In 2011 is Nolin Uitgevers verkocht. Nolin Uitgevers verzorgt, met 50 á 60 werknemers in dienst, momenteel vele uitgaven per jaar. Dit doet Nolin Uitgevers voor vele verschillende klanten, voornamelijk stichtingen en organisaties. Wilt u een voorbeeld van één van de klanten van Nolin Uitgevers, dan vindt u deze op de website van het bedrijf. Dankzij het specifieke SponsorPublicatieConcept kan Nolin Uitgevers namelijk kosteloos deze publicaties realiseren.

Het SponsorPublicatieConcept, dat wordt ingezet door Nolin Uitgevers om de publicaties kosteloos te kunnen realiseren, houdt in dat Nolin Uitgevers voor u op zoek gaat naar lokale ondernemers die willen helpen publicaties voor uw stichting of organisatie mogelijk te maken. In ruil voor deze hulp ontvangen de ondernemers een nette naamsvermelding in de publicatie. Zo kan Nolin Uitgevers de publicaties kosteloos mogelijk maken met behulp van ondernemers in de omgeving waar de publicatie wordt uitgebracht.

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid is een woord dat goed past bij Nolin Uitgevers. Naast het feit dat Nolin Uitgevers gratis publicaties voor stichtingen en organisaties mogelijk maakt, zet Nolin Uitgevers zich ook op een andere manier in voor de maatschappij. Nolin Uitgevers is namelijk ook een SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf. Studenten met  MBO-niveau kunnen bij Nolin Uitgevers stage lopen en op deze manier draagt Nolin Uitgevers ook bij aan het leerproces van jongeren in de maatschappij.

Ervaring van Nolin Uitgevers

Nolin Uitgevers heeft al sinds 2000 ervaring met het ontwerpen en verzenden van verschillende vormen van publicaties. Dankzij deze publicaties verstevigen organisaties en stichtingen hun identiteit en imago en wordt de marketingmix verbeterd. Zo heeft Nolin Uitgevers onder andere bijgedragen aan de publicaties van Stichting Heppie en Stichting Sportbelang SGK. Ook vele andere organisaties en stichtingen hebben hun publicaties laten verwezenlijken bij Nolin Uitgevers.

Wilt u meer weten over Nolin Uitgevers of over de projecten die Nolin Uitgevers al heeft uitgevoerd? Kijk dan op de website van Nolin Uitgevers om hier meer informatie over te ontvangen. Ook vindt u hier op welke wijze u contact op kunt nemen met Nolin Uitgevers voor gratis publicaties voor uw stichting of organisatie.