Notaris voor belangrijke momenten

ekonotaris - Notaris

Er zijn verschillende momenten in je leven waarop er belangrijke gebeurtenissen plaatsvinden, gebeurtenissen die door een notaris vastgelegd moeten worden. Dit klinkt misschien wat vervelend, maar het is wel belangrijk om dergelijke zaken goed te regelen. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

Dit zijn allemaal zaken waarbij het van belang is dat er officiële documenten over opgesteld worden, zodat je in geval van problemen contracten hebt om op terug te vallen. Natuurlijk kun je zelf ook wat op papier zetten, maar het wordt juridisch pas echt onderkend als het door een notaris bekrachtigd is. Natuurlijk ga je er vanuit dat je voor de rest van je leven bij je partner blijft, maar wat nu als dit niet gebeurt? Je gaat er ook vanuit dat jouw nabestaanden jouw wensen met betrekking tot je bezittingen zullen honoreren op het moment dat jij komt te overlijden, maar wat als er toch ruzie over ontstaat? Het is dan een geruststellende gedachte dat je alles met betrekking tot deze zaken bij de notaris hebt vastgelegd, zodat hier geen onduidelijkheden over kunnen ontstaan.

Goede notaris is belangrijk

Sta jij binnenkort voor een belangrijke gebeurtenis waarbij officiële documenten van belang zijn of wil jij graag zaken vastleggen rondom jouw levenseinde, dan ga je dus op zoek naar een notaris. Het is belangrijk dat deze persoon goede kennis van zaken heeft en alles op de juiste manier vast kan leggen. Je moet er immers op kunnen vertrouwen dat de vastgestelde documenten aan alle juridische eisen voldoen. Het zou immers erg vervelend zijn als jouw relatie stukloopt of je bedrijf gaat failliet, dat je er dan vervolgens achterkomt dat de zaken niet op de goede manier waren vastgelegd, waardoor je voor vervelende verrassingen komt te staan. Goede kennis is dus van belang. Maar daarnaast is het natuurlijk ook prettig als het kantoor waar jij voor kiest met jou meedenkt en met jou meeleeft. Dat er echt contact met jou gemaakt wordt en dat je niet slechts een nummertje voor hen bent. Bij eKo Notaris kun je hier helemaal op rekenen. Dit notariskantoor heeft alle nodige kennis in huis en tegelijkertijd zorgen zij ervoor dat zij het belang van hun klanten altijd voorop blijven stellen en duurzame relaties met hen aangaan. Dat maakt hen tot een zeer goede keus als jij op zoek bent naar een notaris.

Duurzaamheid is belangrijk

Zoals uit hun naam al blijkt, is duurzaamheid van belang bij eKo Notaris. Dat uit zich op verschillende manieren. In de eerste plaats heel letterlijk, zij houden op hun kantoor bijvoorbeeld erg rekening met hun energieverbruik en zij printen niet onnodig documenten uit. Hierdoor kan het zijn dat je jouw documenten op een tablet bij hen gaat bekijken. Voor de bossen is het verminderen van het aantal printjes natuurlijk heel erg prettig. Maar zij zijn ook op een andere manier duurzaam en dat is in de manier waarop zij relaties met klanten aangaan. We noemden net al dat ze bij eKo Notaris kiezen voor een persoonlijke aanpak. Maar het uit zich ook in het feit dat zij lange relaties met klanten aangaan, zij hebben altijd de intentie om jou zo lang mogelijk te begeleiden. Bovendien bieden zij een soort van levenslange garantie, wanneer jij maar wilt kun je bij hen langskomen om gratis nog eens al jouw documenten in te zien, zodat je nog eens na kunt lezen wat er precies is vastgelegd en of dit nog helemaal klopt. Ook dat maakt eKo Notaris een uitstekende keus!