Online marketing bureau

wijzijnstuurlui - Online marketing bureauLaat je eigen website maken door een professioneel online marketing bureau als wijzijnstuurlui.nl. Hier werken marketingspecialisten die in staat zijn een goed marketingplan in elkaar te zetten en deze tevens in de praktijk succesvol te maken. De website, diensten en producten worden weloverwogen besproken zodat deze online goed tot een geheel komen. Tegenwoordig is een online marketing bureau een goede investering. Websites zijn een verlengstuk van het bedrijf zelf en dit bedrijf zorgt ervoor dat dit een goede representatie is. Naast websites is sociale media en vindbaarheid op internet ook van belang voor het bestaan van een organisatie. Consumenten zoeken online naar de bedrijven en mensen die aan hun behoefte kunnen voldoen. Hoe eerder je te vinden bent, hoe beter dit is, hoe sneller de klanten naar jouw bedrijf toe komen. Nog beter is een goede representatieve internetpagina te hebben waar potentiele klanten de informatie over jouw diensten of producten kunnen vinden. Goede informatievoorziening wordt zeer gewaardeerd en klanten willen niet met vragen blijven zitten. Bellen of langsgaan is minder van deze tijd. Een online marketing bureau is hier bewust van en wijzijnstuurlui.nl staat voor je klaar om jou hierin het beste te adviseren en inzichten en handvaten te geven voor de volgende stap om online op gang te komen.

Persoonlijke strategie van online marketing bureau

Zoals aangegeven moet de online marketing goed aansluiten bij de uitstraling van een bedrijf. Daarom verdiept dit online marketing bureau zich als eerste in jouw bedrijf. Door de organisatie en de klanten goed te leren kennen, zijn zij in staat een goede marketingstrategie in elkaar te zetten. Daarnaast wordt ook de concurrentie besproken en in beeld gebracht. Wat doen de concurrenten, waar leven zij van en hoe trekken zij hun klanten aan? Aan de hand van de doelgroepen, de producten, de diensten en kwaliteiten, worden de zoekwoorden oftewel ‘key-words’ bepaald die essentieel zijn voor de online marketing van het bedrijf. Het juiste online marketing bureau weet hiervoor de beste woorden te selecteren. Andere onderwerpen die de marketingexperts uitzoeken zijn:

 • Bedrijfsdoelstellingen
 • Beslissingsprocessen van de klanten
 • Marketingbudget
 • Resultaten eerdere campagnes
 • Onderscheidend vermogen

Om hier achter te komen gaan ze eerst met jou in gesprek om een goed beeld te krijgen bij de bovenstaande onderwerpen. Ze luisteren en vullen hierbij aan waar informatie ontbreekt. Vanwege hun ervaring en expertise, is het voor hun mogelijk om met jouw verhaal tot een optimaal marketingopzet te komen die jouw bedrijf online verder op weg brengt.

De opzet van een marketingplan

Een marketingopzet lijkt al enigszins op de punten die aan bod komen als ze met jou in gesprek gaan. Alle onderwerpen worden onder de loep genomen en marketingtechnisch aangepakt. Deze worden allemaal verwerkt in de volgende zes stappen:

 • Bepalen doelgroepen
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Bepalen customer journey en KPI’s
 • Bepalen inzet online kanalen
 • Bepalen content online kanalen
 • Mediaplanning

Aan de hand van customer journey wordt door het online marketing bureau het contact met jouw klanten onder de loep genomen en gekeken hoe dit online nog beter gemaakt kan worden. Door het gedrag van jouw klanten te ondergronden, weet je ook hoe de klanten effectief te benaderen zijn en overgehaald kunnen worden tot het gebruik van jouw product of dienst. Dit kan je meenemen in de bepaling van de online kanalen waar je gebruik van gaat maken. Na het klantonderzoek, weet je van welke kanalen zij gebruik maken. Het online marketing bureau bedenkt samen met jou een goede campagne om de klanten via deze kanalen te bereiken en naar jouw organisatie te trekken. Zelfs wanneer je zelf over voldoende marketingkennis beschikt, is het prettig als een online marketing bureau deze werkzaamheden en dit onderzoek van je over kan nemen.