Onze Cisco netwerktrainingen behoren tot de top in Nederland

Wij van decisco.nl zijn onder andere gespecialiseerd in het geven van Cisco netwerktrainingen. Overigens heeft onze naam niets te maken met dit bedrijf, dat is eerder toeval. Wel zijn we professioneel getraind in het geven van Cisco netwerktrainingen net als het geven van andere IT-trainingen zoals producten van Microsoft en SharePoint. Moet u van uw werkgever een training volgen of wilt u graag uw kennis ophalen? Gaat uw kantoor binnenkort gebruik maken van de producten van Cisco? Dan wordt waarschijnlijk het internet en externe netwerk voorzien van de hardware en bijbehorende software van deze producent. Ze zijn immers één van de marktleiders op het gebied van modems, routers maar ook van complete datacenters. Elk bedrijf dat gebruik maakt van een IT-oplossing gebruikt in principe een datacenter in de vorm van een of meerdere servers. Dit netwerk moet aan elkaar gesloten worden en er moet snelle en simpele toegang zijn tot de gegevens. Een dergelijke server is een multifunctioneel apparaat want het is een modem, digitaal archiefkast en intranet bij elkaar. Geen wonder dat u daarom één van deze Cisco netwerktrainingen wilt volgen. Want onze professionals kunnen op elk niveau uitleggen waar u als systeembeheerder mee te maken krijgt, waar u op moet letten en natuurlijk leggen we u alle techniek uit zodat u na het volgen van deze Cisco netwerktrainingen het onderhoud op u kunt nemen.

Dankzij Cisco netwerktrainingen vergroot u de kans op de arbeidsmarkt

Onze ervaren leraren geven u voorbeelden uit hun praktijkervaring. Daardoor herkent u misschien ook de problemen waar u zelf tijdens de invoer van deze systemen tegenaan bent gelopen. Het is vooral aan te raden om proactief mee te doen aan de Cisco netwerktrainingen en tevens om voor het invoeren van Cisco producten de cursus reeds te hebben gevolgd. Uw werkgever zal dit zeker waarderen. Sterker nog, we kunnen het ons goed voorstellen dat u als werkgever uw personeel op training hebt gestuurd. Om het zogenaamde CCNA Switching & Routing certificaat te halen moet u meerdere Cisco netwerktrainingen volgen en meerdere examens afleggen. Het is dan ook zeker niet een eenvoudige instapcursus maar een zwaardere variant voor de ware professional. De examens die u moet afleggen en de te volgen Cisco netwerktrainingen zijn als volgt:

  • Interconnecting Cisco Network Devices Part 1 (ICND 1) v2.0 (5 dagen)
  • Interconnecting Cisco Network Devices Part 2 (ICND 2) v2.0 (5 dagen)
  • Dan hebt u het instapniveau gehaald. Wilt u graag de expert worden van uw bedrijf? Dan moet u nog drie Cisco netwerktrainingen volgen en afsluiten met examens.

In totaal hebt u dus 5 Cisco netwerktrainingen te volgen als u hierin geschoold wilt worden. Dat betekent een maandje studeren. Kijk op onze website https://www.decisco.nl/ naar de beschikbare trainingsdata en reserveer alvast een plekje.

Ook voor diverse andere IT-trainingen bent u hier aan het juiste adres

Naast de Cisco netwerktrainingen bieden we aldus een keur aan cursussen en trainingen aan. Hebt u hier nog vragen over? Kijk dan op onze website of neem contact op met de klantenservice. Telefonisch en per e-mail zijn we te bereiken en u kunt ons tevens volgen en aanspreken via sociale media zoals Twitter en Facebook. We geven uitsluitend klassikale lessen zodat u de juiste begeleiding krijgt die nodig is om u snel te laten slagen. U vindt de cursusplanning voor dit jaar en komend jaar op onze website. Tevens kunt u zich direct aanmelden en dan heten we u van harte welkom in ons trainingscentrum in Maarsen. Nadien bent u officieel geschoold en kunt u binnen uw vakgebied aan de slag met onder andere de producten van Cisco.