Op zoek naar de perfecte noorderlicht vakantie?

Bent u opzoek naar de perfecte reisorganisatie waarmee u een geweldige noorderlicht vakantie kan ervaren? Neem dan eens een kijkje op de website van Xplore The North! Xplore The North is een zeer goede reisorganisator welke al meer dan tien jaar lang ervaring heeft met het organiseren van reizen naar het Hoge Noorden. De nadruk binnen het bedrijf wordt gelegd op avontuurlijke wintervakanties met extreem grote kans op het zien van het noorderlicht. Het bedrijf Xplore The North organiseert fantastische noorderlicht vakanties op kleine, relatief onbekende locaties. Tijdens uw vakantie wordt u dus niet gestoord door een hele hoop andere toeristen, zoals in Zweden, Finland, Noorwegen en IJsland. Naast het zien van het noorderlicht verzorgt Xplore The North ook diverse andere activiteiten tijdens uw vakantie. 

Waarom reizen met Xplore The North?

Waarom zal u een noorderlicht vakantie plannen met behulp van Xplore The North? Nou er zijn zeer veel redenen waarom! Een aantal van deze redenen zijn:

  • Met Xplore The North heeft u de beste kans op het zien van het noorderlicht tijdens uw noorderlicht vakantie! U gaat het noorderlicht bekijken midden in de Aurora zone.
  • U reist wekelijks af.
  • Het zijn Nederlandstalige reizen, waardoor u de gids gemakkelijk kunt begrijpen en andersom.
  • Binnen Xplore The North is sprake van een warme no-nonsense aanpak, met gepassioneerde reisspecialisten op kantoor.
  • Er is een rechtstreekse verkoop van de toplocaties van Lapland. Deze verkoop vindt exclusief plaats via Xplore The North.
  • Xplore The North zorgt voor een out-of-the box noorderlicht vakantie met veel avontuur en comfortabel reizen.
  • Er zijn kwalitatieve activiteiten in kleine groepen, lees 6-12 personen.
  • Er is een sterke focus op details bij het organiseren van de reis.
  • Xplore The North handhaaft een top prijs-kwaliteit verhouding. De reizen van Xplore The North zijn vaak tot 20% voordeliger dan andere excursies. 

Verder kunt u zich ook laten overtuigen door uw voorgangers, welke al een fantastische ervaring hebben gehad met Xplore The North! 

De reis

Iedereen die op een noorderlicht vakantie gaat heeft maar één doel: het zien van het noorderlicht. Wat is nou mooier dan een paar magisch bewegende lichtsluiers die de sterrenhemel doen oplichten, het zien van een lichte gloed en een hevig dansend spektakel? Met Xplore The North vind je noorderlicht vakantie plaats in de Aurora Zone. Dit is wereldwijd de beste zone om het noorderlicht te aanschouwen. De noorderlicht vakanties van Xplore The North gaan naar Lapland, de Lofoten, Noorwegen of IJsland. Elke reis is zorgvuldig georganiseerd en eigenhandig samengesteld door het team van Xplore The North. Tijdens de reis zult u verblijven in een kleinschalige lodge, welke van tevoren bekend is. Op deze manier kunt u zich goed voorbereiden op de reis die gaat komen. Verder kunt u ook kiezen voor meerdaagse tochten en expedities tot diep in de wildernis voor de ultieme noorderlicht vakantie ervaring. De Lofoten, een van de locaties waar u met Xplore The North heen kunt reizen, zijn de ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, natuurexcursies, sneeuwwandelen, Aurora Borealis hunting, boottochten en noorderlichtexcursies. Wilt u graag meer informatie over de reizen van Xplore The North? Kom dan naar een van de infoavonden in Nederland of België!

https://www.xplorethenorth.be/