Op zoek naar een nieuw soort brackets?

ortho-company - Brackets

Als orthodontist wilt u er natuurlijk alles aan doen om het uw patiënten zo makkelijk mogelijk te maken. U wilt er voor zorgen dat ze zo min mogelijk klachten ervaren tijdens of na het dragen van een beugel. En uiteraard is het voor uzelf als specialist ook wel zo handig als de brackets die u gebruikt van een goede kwaliteit zijn en u er gemakkelijk mee kunt werken. Dat bespaart een hoop tijd en gedoe. Maar waar vindt u nou die perfecte brackets, die niet kapot te krijgen zijn, maar toch ook weer niet al te zwaar voor de patiënt in kwestie zijn? Als dit een vraag is die ook in uw hoofd rond spookt, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen u er namelijk graag even op wijzen dat u bij de Ortho Company aan het juiste adres bent voor brackets in alle soorten en maten. Wij hebben werkelijk geen nee te koop op dit gebied, dus u hebt het voor het uitkiezen. U kunt gewoon de exemplaren kiezen, waar u het prettigste mee kunt werken en die het minst belastend zijn voor de patiënt. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zou willen gaan? Aarzel dan niet en lees snel verder in de volgende alinea, want daarin vertellen wij u meer over onze kwalitatief hoogstaande brackets voor orthodontisch gebruik.

Onze brackets zullen u en uw patiënten zeker bevallen

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat er bij ons veel betere brackets te verkrijgen zijn. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het vervaardigen van de brackets en dit geeft u de garantie dat u een kwaliteitsaankoop doet. Bovendien hebben wij ze ook in een nieuwe uitvoerig: de zelfligerende brackets. Deze vormen een minder grote belasting voor het gebit en bovendien hebt u hier als orthodontist veel minder werk van. en zeg nou zelf, dat klinkt toch fantastisch? Zelfligerende brackets vormen echt een win win situatie en daarom kunt u hier niet meer omheen. Twijfel daarom ook niet langer en kom vandaag nog even naar onze website ortho-company.nl om ons brede assortiment op dit vlak te aanschouwen. Wij hebben werkelijk voor iedere orthodontisch en tandarts wat wils!

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Veel tandheelkundige specialisten denken dat ze erg diep in de buidel moeten tasten voor de zelfligerende slotjes. Gelukkig is dit lang niet altijd het geval, want bij de Ortho Company krijgt u ze namelijk met hoge korting opgestuurd. Wij snappen als geen ander dat u zelf niet voor hoge kosten wilt komen te staan en dat u ook uw patiënten niet met een flinke rekening wilt confronteren. Een orthodontische ingreep is vaak al duur genoeg. En daarom houden wij de prijzen, ook die van de zelfligerende brackets, laag. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. U kunt hier dus met een gerust hart op overstappen, want u zult alleen maar voordelig uit zijn. Bovendien treedt er ook nog weer een extra kostenbesparing op, doordat u hier minder werk van heeft. Al met a heeft u geen enkele reden meer om niet voor deze zelf-ligerende brackets van de Ortho Company te kiezen. Wij hopen u snel te begroeten als een nieuwe klant!