Osteopaat Enschede en omstreken vindt u online!

osteopathieterlaak - Osteopaat EnschedeLoopt u al enige tijd rond met lichamelijke of misschien ook psychische klachten waarvoor niet zo eenvoudig een oorzaak te vinden is? Of weet u de oorzaak wel, maar heeft u reguliere huisarts hier nog geen remedie voor kunnen vinden? Dan kan het verstandig zijn om eens een bezoek te brengen aan een Osteopaat. Enschede is een van de steden in ons land waar een Osteopathiepraktijk gevestigd is, dus als dit uw woonplaats is kunt u eenvoudig eens langsgaan voor een consult om te kijken of u geholpen kunt worden door de behandeling van een Osteopaat. Enschede is namelijk de vestigingsplaats van Osteopathiepraktijk Ter Laak en Kooijman, die gerund wordt door Erwin ter Laak en Sylvia ter Laak-Kooijman, beiden opgeleid tot Osteopaat. Enschede, of eigenlijk preciezer gezegd Stokhorst, is de de plek waar zij allebei actief zijn als Osteopaat. Enschede is echter niet de enige plek waar u door een van deze Osteopaten behandeld kunnen worden. Dit echtpaar heeft namelijk verschillende werkplekken, zodat u ook in de omgeving van Enschede terecht kunt bij de Osteopaat. Enschede is samen met Glanerburg/Eschmarke, Rijssen en Holten het werkgebied van deze twee behandelaars. Behalve volwassenen kunnen ook kinderen en zelfs baby’s baat hebben bij de behandeling van een Osteopaat. Enschede is een van de Nederlandse steden waar u ook met zulke jonge kinderen terecht kunt voor een consult en eventuele behandeling. Wilt u meer weten over wat u zoal kunt verwachten van een Osteopaat? Enschede of omliggende plaatsen hoeft u hier niet per se zelf voor te bezoeken. U kunt namelijk ook al veel opsteken van het lezen van de website van Osteopathiepraktijk Ter Laak en Kooijman. Deze link brengt u er direct naartoe: http://www.osteopathieterlaak.nl/. Op deze site kunt u meer lezen over onder andere de klachten die met Osteopathie behandeld kunnen worden, de tarieven en vergoedingen voor de behandelingen en natuurlijk vindt u hier ook meer informatie over de Osteopaat. Enschede heeft het maar getroffen met de aanwezigheid van zo’n veelzijdige praktijk! Wilt u voordat u zich verder verdiept in de mogelijkheden eerst wat meer informatie over de klachten die vallen binnen het werkgebied van de Osteopaat? Enschede kan dan nog even wachten, want hieronder hebben wij enkele hiervan overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u gemakkelijk bepalen of deze behandelvorm ook iets voor u of een van uw gezinsleden zou kunnen zijn.

Osteopaat Enschede voor veel voorkomende lichamelijk en geestelijke klachten

Osteopathie is een geneeswijze die ervan uitgaat dat veel fysieke en mentale problemen terug te voeren zijn op de wervelkolom. De stand hiervan kan bepalend zijn voor de bloedtoevoer naar allerlei delen van het lichaam. Als deze ergens (gedeeltelijk) geblokkeerd is, kan dat leiden tot allerlei soorten klachten. Door alleen de wervelkolom te behandelen, kan een Osteopaat dan ook uiteenlopende en veel voorkomende klachten verhelpen, zoals:

  • vormen van hoofdpijn, inclusief migraine
  • menstruatieklachten
  • bekkeninstabiliteit
  • maag- en darmklachten
  • incontinentie en bedplassen
  • oververmoeidheid en concentratieproblemen
  • hyperactiviteit en overspannenheid
  • sportblessures
  • whiplash

Het hele gezin heeft baat bij de Osteopaat

Osteopathie is een holistische geneeswijze, die klachten aan bijvoorbeeld de buikstreek, de rug, maar ook minder duidelijk fysieke klachten zoals hyperactiviteit, concentratieproblemen of oververmoeidheid niet los ziet van het lichaam als geheel. Daarom kunt u voor allerlei soorten pijnen en problemen baat hebben bij behandeling door een Osteopaat. Enschede is dus een van de plekken waar u terecht kunt om de proef op de som te nemen en te kijken of een van de behandelaars u kan afhelpen van de vervelende klachten waar u al zolang mee rondloopt. Ook voor uw kinderen van verschillende leeftijden kan deze behandeling de oplossing zijn.