Pharma headhunter

Is uw bedrijf op zoek naar goede mensen voor meerdere functies? Neem dan contact op met Sire Life Sciences voor een pharma headhunter. Deze mensen gaan voor uw onderneming op zoek en nemen zo deze zaken uit handen. Aan de hand van het functieprofiel en het bedrijfsprofiel gaan zij op zoek naar de persoon hiervoor. Op deze manier hoeft uw onderneming zich daarmee niet bezig te houden en kunt u dit overlaten aan een van de professionals van Sire Life Sciences. Om een indruk te krijgen van de werkwijze kunt u meer informatie lezen op sire-search.nl. Meteen is dan duidelijk dat zij over een uitgebreid portfolio beschikken en veel ervaring hebben met verschillende bedrijven. Dat betekent dat u een pharma headhunter van Sire Life Sciences voor meerdere projecten kunt inzetten. Uw organisatie hoeft daardoor niet lang op nieuw personeel te wachten. Door het portfolio en de werkwijze van Sire Life Science hebben zij al snel de beste kandidaat voor de functie gevonden.

Pharma headhunter met een uitgebreid netwerk

Voor u en uw bedrijf is het waarschijnlijk een behoorlijke zoektocht om een kandidaat te vinden voor een vacature. Vaak wordt de vacature geplaatst op de hiervoor bekende websites en dan is het afwachten op de reacties. Daar moet een selectie op gedaan worden en dan volgen de gesprekken. Met een beetje geluk zit daar direct de juiste kandidaat tussen, maar het kan ook een behoorlijke klus zijn om de geschikte kandidaat te vinden. Een pharma headhunter kan al deze stappen voor u uit handen nemen. De werving, de selectie en de gesprekken worden al gedaan door de pharma headhunter. Pas daarna zullen de kandidaten bij u aan tafel komen om zich voor te stellen. Hierdoor is een groot gedeelte al gefilterd en komen de meest geschikte kandidaten bij u terecht. Het is dan aan u om te bepalen met wie jullie doorgaan. Tenslotte moet de kandidaat goed binnen jullie bedrijfscultuur passen en dat voelen de teamleiders en managers van de organisatie het beste aan. Wanneer u in zee gaat met een pharma headhunter van Sire Life Sciences profiteert u van de volgende diensten:

Niet alleen gaan zij dus op zoek voor u, maar zij promoten uw organisatie tevens bij de kandidaten uit onze database. Dit doen zij door de naam van uw bedrijf te vermelden in nieuwsbrieven en de website van Sire Life Sciences. Iedereen die in contact staat met Sire Life Sciences zal op deze manier bekend worden met uw organisatie. Daarnaast werkt de pharma headhunter niet vanuit zichzelf, het is ook voor u mogelijk in de CV database de juiste kandidaten te zoeken. Hiervoor betaalt u wel een bedrag, maar daardoor heeft u zelf toegang tot de CV’s met professionals die werkelijk een baan zoeken in deze branche. Vervolgens kunt u zelf ook contact met ze opnemen. Voor vragen of advies staat de pharma headhunter uiteraard voor u klaar om het wervingsproces op gang te brengen. Deze kan dan voor u contact opnemen met de kandidaat en het eerste gesprek aangaan. Wanneer de eerste indruk goed is, dan wordt er een gesprek met u en de kandidaat geregeld.

Nauwkeurige selectie uit de beste professionals

De pharma headhunter van Sire Life Sciences kan het gehele wervingsproces voor u uit handen nemen. Met het uitgebreide bestand van professionals uit de farmaceutische industrie zoekt hij of zij naar de kandidaat. De pharma headhunter selecteert de kandidaat met de juiste ervaring die daarmee een goede bijdrage kan leveren aan de doelen en visie van uw organisatie.