PRO Payroll

Ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt zorgen ervoor dat uitzendbureaus alle zeilen bij moeten zetten om hun kandidaten te blijven plaatsen op werkplekken. Het is belangrijk dat de aandacht dan wordt gevestigd op de primaire werkzaamheden en niet op administratieve zaken. Klinkt dit goed? Bekijk dan de mogelijkheden van PRO Payroll. Door een samenwerking met PRO Payroll geniet u van zekerheid. Al uw administratieve zorgen worden ontnomen en worden overgenomen door PRO Payroll. Maar wat is payroll precies? Eigenlijk wordt de loonlijst van uw bedrijf uitbesteed. Hierdoor creëert u meer vrijheid, heeft u geen werkgeversrisico’s, geniet u van maximale flexibiliteit en hoeft u zelf geen personeelsadministratie in te vullen. Een juridische medewerker van PRO Payroll treedt in dienst en werkt bij u op de werkvloer. Deze medewerker neemt al uw werkgeverslasten- en verplichtingen van u over.

De voordelen

Bent u benieuwd wat de voordelen van PRO Payroll zijn? U ervaart minder administratieve rompslomp, u bent meer flexibel in uw personeelsbestand, u kunt ontvang hulp bij het volgen en het correct toepassen van alle wijzigingen in wet- en regelgeving en u ervaart minder werkgeversrisico’s. Daarnaast zorgt payrolling voor meer flexibiliteit, meer gemak en meer financieel voordeel. Al uw personeels- en salarisadministratie wordt uit handen genomen. Hierdoor bespaart u tijd, geld en ook veel moeite!

Backoffice uitbesteden

Wilt u uw backoffice uitbesteden? Bekijk dan wat PRO Payroll voor u kan betekenen. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Of u kunt een terugbelverzoek achterlaten, een vraag stellen, vrijblijvend informatie aanvragen, een gratis proefberekening of een offerte aanvragen. Wilt u liever een contactmoment met één van de specialisten? Dan bent u ook welkom op het kantoor in Eindhoven. Hier staat een team voor je klaar om de beste mogelijkheden met u te bespreken. Want bij PRO Payroll denken ze graag met u mee. Ze vinden het belangrijk om passende praktijkoplossingen te vinden voor uw administratieve problemen. En naast administratieve werkzaamheden uit handen nemen, kunnen ze ook nog hun steentje bijdragen aan uw organisatie door het aanbieden van bijscholing en advies. Bekijk snel de mogelijkheden voor uw organisatie!