Schaf een GigE camera aan voor een optimale veiligheid of productieproces

Misschien voelt u zich ‘s avonds niet veilig in uw huis doordat er wat voorgevallen is. Of wellicht heeft u een praktijk waar u graag wilt zien wie er voor uw deur staat voordat u deze open doet. Hiervoor is er de GigE camera, de interface die u gemakkelijk aansluit op het Gigabit Ethernet. De GigE camera worden in fabrieken bijvoorbeeld gebruikt voor kwaliteit inspecties van producten en het automatiseren van processen. De GigE camera levert ruwe beeldinformatie via een netwerkkabel aan de computer. De beeldverwerkingssoftware op de computer analyseert daarna de beelden. Door de camera aan te schaffen via Get Cameras bent u verzekerd van een veilige omgeving. Wij vertellen u daarom graag meer over de camera en hoe alles in zijn werk gaat.

Een GigE camera heeft meer voordelen

Een GigE camera is een camera die u eenvoudig aansluit op een Gigabit Ethernet. De netwerkkabel dient, dankzij Power over Ethernet, zowel voor communicatie als de voedingsspanning van de camera. Doordat de beelden direct verwerkt wordt middels de software, bepaalt deze de vervolgactie. Dit kan bijvoorbeeld, in het geval van de situatie in de fabriek, het aansturen van een robot zijn voor het scheiden van goede en defecte producten. In het kader van beveiliging kunnen de camera’s op microseconden nauwkeurig aangestuurd worden. Doordat er geen compressie van de beelden van een GigE camera plaatsvindt, zorgt dit er tevens voor dat er relatief weinig vertraging tussen het moment van beeldopname en het moment dat het beeld door de computer wordt ontvangen. Hierdoor is alles snel geregistreerd. De GigE camera heeft meer voordelen ten opzichte van USB camera’s:

  • Kosten worden gedrukt doordat er geen frame grabber is.
  • De hoge gegevenssnelheid tot 100MB/s. Bij een USB camera ligt dit op 40MB/s.
  • Een lange kabelafstand. Deze kan wel tot 100 meter lang zijn.
  • De GigE camera maakt gebruikt van een standaardinterface die voor bijna iedere pc-hardware geschikt is.
  • Het geeft de mogelijkheid om via de datakabel de GigE camera van stroom te voorzien.
  • De GigE camera maakt gebruik van het standaard netwerkinfrastructuur die eenvoudig gebruikt kan worden.
  • Er is een eenvoudige integratie in alle beeldverwerkingstoepassingen mogelijk.

Daarom is een GigE camera een uitstekende keus om uw veiligheid of productieproces te optimaliseren.

Wij helpen u ook na de aanschaf van onze producten

Get Cameras is uw specialist op het gebied van de aanschaf van een netwerkcamera. Wij willen bijdragen aan het stimuleren van de ontwikkeling van technologie, en dan met name camera’s. Wij kunnen dankzij ons unieke business model onze camera’s betaalbaar aanbieden. Daarom bieden wij onze camera’s voor een eerlijke prijs aan in onze webshop. Wij leveren niet alleen de industriële Ethernet camera’s, maar zorgen ook voor een goede support. Daarom kunt u voor problemen en vragen bij het aansluiten van onze camera’s altijd rekenen op hulp van een van onze engineers. Dit zijn engineers van Daheng Imaging, die de camera’s van binnen en van buiten kennen, zodat wij u kunnen waarborgen dat u zo goed mogelijk wordt geholpen. Wilt u meer informatie of advies bij de aanschaf van onze producten. Kijk dan snel op https://www.vision-camera.nl/. U kunt ook altijd contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u alle hulp die u nodig heeft te bieden. Wij zien u graag terug op onze webshop en in ons klantenbestand. Lees meer…