Schakel de hulp in van een uithuisplaatsing advocaat

ots-zaken - Uithuisplaatsing advocaatKrijgt u te maken met uithuisplaatsing? Een advocaat is dan wie u nodig hebt. Hebt u geen idee hoe u een uithuisplaatsing advocaat moet vinden? Dan bent u nu op juiste website terecht gekomen. Kijk snel rond op ots-zaken.nl want de uithuisplaatsing van uw kind of kinderen is het ergste dat u kan overkomen! Hebt u er alles aan gedaan om uw gedrag te beteren? Lukt het u ondanks alles niet om financieel gezien voor uw kinderen te zorgen? Of hebt u teveel ruzie met uw partner en lijden uw kinderen hieronder? Dan mag de rechter met spoed bepalen dat uw kinderen ergens anders worden ondergebracht. Het kan dan vele maanden duren voordat dit besluit wordt herzien en dat wilt u natuurlijk niet laten gebeuren. Ondanks alle malaise in uw gezin wilt u er voor uw kinderen zijn. In principe zijn er drie opties. Uw gezin kan onder toezicht komen te staan. Uw kinderen kunnen uit huis geplaatst worden als de controlerende diensten dit noodzakelijk achten, maar daar gaat een lang proces overheen. En het kan met spoed gebeuren. In dat laatste geval hebt u acuut een uithuisplaatsing advocaat nodig om bij die snelle rechtszaak aanwezig te zijn. Hebt u moeite met rondkomen of vaak ruzie met uw partner? Hangt het al tijden in de lucht dat er weleens een dergelijke uitspraak zou kunnen worden gedaan? Vergeet dan niet om ons telefoonnummer in uw smartphone op te slaan zodat u snel met een uithuisplaatsing advocaat kunt bellen.

Verlies uw kind niet! Los het op met onze uithuisplaatsing advocaat

Voordat uw kind daadwerkelijk wordt overgeplaatst hebt u 14 dagen de tijd om dit spoedbesluit aan te vechten. Teken daarom na de zitting of de brief direct bezwaar aan. U moet dan ook meteen een uithuisplaatsing advocaat in de arm nemen. Misschien bent u bang dat dit u erg veel geld gaat kosten. Niets is minder waar want voor de gezinnen die een uithuisplaatsing niet kunnen betalen werken wij pro deo. Dat betekent dat de onkosten door de overheid worden vergoed. Waarom zou u een uithuisplaatsing advocaat bellen?

  • Omdat u ten eerste niet wilt dat uw kinderen worden verplaatst. Maar dit is een empathisch argument waar de rechter niet naar luistert. U hebt immers genoeg kansen gehad.
  • Omdat u uw leven hebt gebeterd. Hebt u het idee dat de beslissingen van de rechtbank zijn genomen op basis van achterhaald materiaal? Misschien heeft het Bureau Jeugdzorg oude stukken aangeleverd of is er tijdens dit proces iets misgegaan? Laat het aan onze uithuisplaatsing advocaat over om dit uit te zoeken. Als dit waar is dan hebt u een goed verweer!

We staan bij spoed zo snel mogelijk bij u voor de deur

De uithuisplaatsing advocaat die u in de arm hebt genomen begeleidt u zonder moeite door het hele proces heen. En ook al keurt de rechter uw bezwaar af, dan nog bent u niet van ons af. U kunt namelijk in hoger beroep gaan. Dat betekent dat de zaak naar een gerechtshof gaat. Hebt u nieuwe bewijzen of zijn er in het aanvankelijke proces dingen verzwegen? Dan is het nu de tijd om ermee naar buiten te komen. Misschien hebt u een goede baan gekregen of werkt de relatietherapie. Hoe dan ook, wellicht dat u uw kinderen toch bij u mag houden. Geef het nooit op maar neem contact op met ons advocatenkantoor. U kunt bellen en mailen maar als u eens in de buurt bent dan bent u van harte welkom in Utrecht. Omdat ons kantoor centraal in Nederland is gevestigd kunnen we iedereen in dit land van dienst zijn.