Slagharen, wie is er niet bekend met dit geweldige attractiepark?

ponyparkcity - SlagharenWie aan het dorpje Slagharen denkt, die denkt vrijwel automatisch aan ponypark Slagharen. Dit park is echter allang geen ponypark meer; het is voornamelijk een groot attractiepark voor de hele familie. Zo zijn er leuke attracties voor de kleinsten maar zijn er ook waterglijbanen en achtbanen die zelfs over de kop gaan voor de tieners en volwassenen. In dit attractiepark in Slagharen is er dan ook voor ieder wat wils. Wilt u graag eens naar Slagharen? Boekt u dan een overnachting van meerdere dagen in het aangelegen bungalowpark. Dat is tevens waar u de pony’s vindt. En die vindt u daar in groten getale want het is de grootste stal in heel Europa, misschien zelfs wel de grootste stal in de wereld. Als u met uw kinderen in Slagharen gaat overnachten dan krijgt u automatisch door ons een pony aangewezen. Dit is geheel gratis, noem het service van de zaak. Deze pony staat de gehele vakantie tot uw beschikking.  Uw kinderen kunnen onder begeleiding de pony voeren, verschonen en kammen. Willen ze graag een ritje maken op de pony? Dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. En als u eens iets anders wilt dan ritjes maken op pony’s, dan stapt u op het treintje dat continu af en aan naar het attractiepark rijdt. Als u bij ons in Slagharen overnacht dan hebt u namelijk gratis toegang tot dit park. Gaat u zo vaak u maar wilt! Hebt u al wat oudere en meer zelfstandige kinderen en durft u het wel aan om hen een dagje alleen te laten in Slagharen? Dan kunt u samen met uw partner en overige vrienden of familieleden een uitstapje maken naar omringende plaatsen om de plaatselijke cultuur op te snuiven of gewoon om lekker te shoppen. Overijssel is van alle markten thuis. Zo kunt u ook een stukje gaan fietsen door het mooie landschap. Maak een wandeling door het nabijgelegen bos of gooi uw hengel uit, bij ons in Slagharen kan het allemaal. Zo komt u heerlijk tot uzelf en hebt u tevens wat meer aandacht voor uw partner in plaats van continu op uw kinderen te moeten letten. In de avond kunt u dan weer met zijn allen samen komen rond de barbecue in de tuin van uw huisje!

Komt u in de zomer eens langs in ponypark Slagharen

Bent u al overtuigd van het feit dat Slagharen een geweldig vakantiedorp is? Niet alleen hebt u de beschikking over meer dan 200 leuke huisjes die u kunt huren, ook krijgt u er een lieve pony bij zodat uw kinderen zoet zijn. Voor uw gemak hebben we een aantal voordelen van een verblijf in Slagharen op een rijtje gezet:

  • U kunt een geweldig vakantiehuisje boeken. Hebt u kinderen dan krijgen ze de verzorging over hun eigen pony. Maak ritjes, verzorg het diertje en geef het te eten. Zo is het niet alleen erg leuk, uw kinderen leren er ook nog eens erg veel van.
  • In de omgeving is erg veel te doen. natuurlijk mogen uw kinderen gratis rondrijden op de pony en mogen jullie een bezoek brengen aan attractiepark Slagharen. Maar dat is nog lang niet alles. Zo kunnen uw kinderen in ieder geval meedoen aan de rodeo, gaan zwemmen of een schat zoeken.
  • In de avond verzorgen wij grote familieshows waarbij Lucky Luke, de beroemde stripheld, centraal staat. Het thema van het kamp is dan ook overduidelijk het “Wilde Westen”.
  • Wilt u even lekker eten of drinken? Breng dan een bezoekje aan onze saloon, eet Mexicaans in het familierestaurant “Viva Mexico” of huur een barbecue!

Wilt u liever eventjes shoppen in Slagharen? Dan zijn er diverse souvenirwinkeltjes te vinden die dagelijks geopend zijn. Zo is er voor iedereen genoeg te doen in Slagharen.

Blijf een weekje en boek uw bungalow vandaag nog!

Het is verstandig dat u op tijd boekt bij bungalowpark Slagharen want vol is vol. Komt u hier geregeld en hebt u een vast huisje? Dan kunt u dat tijdens het boeken aangeven. Het reserveren van uw vakantie kan geheel digitaal via onze website. Maak een keuze uit de beschikbare data en kies een huisje uit. Geeft u meteen aan of uw kinderen de verzorging van een pony op zich willen nemen. Dan vult u natuurlijk uw naam- en adresgegevens in. Betalen doet u pas in Slagharen zelf dus daar hoeft u nog niet over in te zitten. Hebt u nog vragen? Dan kunt u die wederom digitaal aan ons stellen en als u ons opbelt tijdens kantooruren dan krijgt u al snel een medewerker van onze klantenservice aan de lijn. We winnen vrijwel elk jaar op rij de Zoover award en daar zijn we erg trots op. Dit is de award voor beste vakantieaanbieder en wij winnen in de categorie kindervakantie steevast ieder jaar. Uiteraard willen we ook dit jaar deze felbegeerde award in de wacht slepen. Daar kunt u ons bij helpen door uw stem uit te brengen op hun website. Maar doet u dit wel eerlijk dus pas na een bezoekje aan Slagharen. We zijn verder erg benieuwd naar uw ervaringen. Daarom kunt u een recensie schrijven op onze website, ponyparkcity.nl. laat ons weten hoe u de vakantie hebt ervaren en wat er volgens u eventueel beter kan. Met dergelijke opbouwende kritiek kunnen we onze service verbeteren en het verblijf voor u nog relaxter en tevens uitdagender maken!