Toe aan een personal coach?

eelcosmit - Personal coachBent u een behoorlijk succesvolle ondernemer op dit moment, maar loopt het privé allemaal even niet op rolletjes? Vindt u het lastig om privézaken geschieden te houden van het werkende leven? Of is het juist andersom en gaat het u in relaties voor de wind, maar krijgt u uw werk niet op de rails? Denk er dan eens over na om voor een personal coach te gaan kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen! Een personal coach is namelijk in staat om u te spiegelen, zodat u zich meer en meer bewust gaat worden van uw gedrag en uw keuzes. Op die manier krijgt u, om te beginnen, een helder beeld van de huidige stand van zaken in uw systeem. De hulp van een personal coach kan u veel verder brengen dan u in uw eentje zou komen. Soms kan het natuurlijk ook een optie te zijn om met een goede vriend te gaan sparren, om problemen het hoofd te kunnen bieden. Maar dit biedt niet altijd direct soelaas. Het is veel slimmer om met een personal coach in zee te gaan die hier ook voor opgeleid is. Dat weet u namelijk zeker dat een sessie ook echt wat op gaat leveren. Want daar doet u het ten slotte voor! Als u een personal coach in gaat huren, hoeft dit trouwens niet per se te zijn omdat u het anders zelf niet redt. Het kan ook zijn dat u echt het onderste uit de kan wilt halen, maximaal wilt presenteren en daar een personal coach voor in de arm wilt nemen. Dit is ook helemaal niet zo vreemd, want als u echt goede zaken wilt doen, dan ontkomt u er niet aan om ook gebruik te maken van professional coaching. De beste ondernemers aan de top hebben allemaal een eigen personal coach. En dat is niet voor niets! Ik, Eelco Smit, word ook veel ingehuurd door top professionals, die meer in balans willen zijn op de werkvloer en ook in hun privéleven. Als u hier ook wel interesse in hebt, dan nodig ik u van harte uit om even een kijkje te nemen op mijn website, eelcosmit.nl. Hier vindt u namelijk meer informatie over wat ik u te bieden heb. En dat is niet mals! Wij hopen u in ieder geval binnenkort te mogen begroeten als een nieuwe cliënt voor coachingsessies. Graag tot ziens!

Met een personal coach komt u snel verder

Als het bij u momenteel even niet zo lekker loopt, bijvoorbeeld omdat uw vriendin bij u weg gelopen is en u zelfs enkele maanden later nog niet uit het dal van verdriet bent gekropen, dan is er een grote kans dat hier meer achter schuil gaat. Misschien zijn er onverwerkte problemen uit uw kinderjaren, die hier de kop opsteken. Het kan allemaal, zelfs als u het gevoel hebt dat dit niet zo is. Nu kan dit allemaal wel zo zijn, maar waar het natuurlijk om gaat is dat u zich weer beter gaat voelen met uzelf en dat u ook in uw eigen bedrijf weer succesvol zult zijn. En daar stevenen we dan ook op af als u bij ons komt voor gesprekken met een personal coach. Eelco Smit is een van de beste, zo niet de allerbeste personal coach van het hele land. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele mannen u al voor zijn gegaan in hun keuze voor hem. Ik heb zelf door schade en schande geleerd hoe ik de balans en de rust kan vinden in een leven met een succesvolle baan die veel van me vraagt, met een gezin met vrouw en kinderen en een rijk sociaal leven. Als u hier ook belangstelling voor hebt, dan ben ik graag uw personal coach. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij gaan ervan uit dat u veel in uw mars hebt, ook al zou u dit misschien niet denken in eerste instantie. Ieder persoon is uniek en heeft een rijk eigen potentieel om dingen te ondernemen en de juiste keuzes te maken. Als u hier helemaal voor durft te gaan en steeds uw hart blijft volgen, dan zal u een rijk leven beschoren zijn. De personal coach kan u hier als geen ander bij helpen. U hebt uw eigen waarheid al binnen in uzelf opgeslagen. De personal coach kan die naar buiten halen, samen met u uiteraard, zodat die helemaal geleefd kan worden. Aarzel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om hier ook voor te gaan. Daar komt u altijd verder mee! Meld u snel aan via eelcosmit.nl en dan zullen we spoedig tot de kern komen. Dat is waar het allemaal om draait. Letterlijk!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Als personal coach ben u aangesloten bij de beroepsvereniging en dit maakt het mogelijk dat mijn sessies vergoed worden door de verzekering. Op die manier kost het u helemaal niets! Ook zijn onze tarieven laag. Gebruik maken van een personal coach wordt dan enkel een investering in tijd. Maar dit is het meer dan waard, omdat u uiteindelijk veel steviger in uw schoenen komt te staan, het leven beter aankan en ook beter kunt presteren op de werkvloer. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Neem dan even contact op met Eelco Smit via de website!