U hebt een esta verklaring nodig als u naar de VS reist!

Gaat u op vakantie naar de VS? Of gaat u er studeren? Dan hebt u altijd een esta verklaring of esta visum nodig. Een esta verklaring is altijd nodig als u naar dit land reist mits u korter dan 90 dagen in het land bent. Waar u rekening mee moet houden is het feit dat dit niet alleen geldt als u het land bezoekt, maar ook als u op doorreis bent. veel vluchten gaan via luchthavens als Houston, Miami en Los Angeles. Gaat u naar Guatemala of Peru op vakantie en vliegt u via een luchthaven in de VS? Dan hebt u een esta verklaring nodig. Dit geldt gelukkig niet voor andere landen waar een visum voor nodig is, maar dus wel voor de Verenigde Staten. De reden hiervoor is voor de hand liggend: ze willen terrorisme terugdringen en ze willen simpelweg te allen tijde weten wie er in hun land is. En dus ook welke reizigers doorreizen. Het gaat u helaas altijd geld kosten en daar valt weinig aan te veranderen tenzij de VS in de toekomst hun regeling veranderen. Maar die kans lijkt klein gezien de terroristische dreigingen uit het Midden-Oosten. Bent u bijvoorbeeld na 2011 in:

  • Irak,
  • Iran,
  • Syrië
  • Of Afghanistan op vakantie of zakenreis geweest? Is de kans aanzienlijk kleiner geworden dat u een esta verklaring krijgt!

De esta verklaring is gelukkig minder duur dan u denkt

U begrijpt dat u dus niet zo maar een esta verklaring krijgt. U moet eerst online een formulier invullen over uzelf. Bent u in een van bovengenoemde landen geweest, hebt u een strafblad of een noodpaspoort? Dan zijn dat allemaal redenen om de esta verklaring aanvraag af te wijzen. Dat kan funest zijn voor uw vakantie of stage dus we kunnen u niet vaak genoeg op het hart drukken hoe belangrijk het is om eerst een esta visum te regelen voordat u uw vliegticket boekt. En dat geldt dus niet enkel voor reizen naar Noord-Amerika maar ook als u op doorreis gaat. Dit klinkt misschien heftig maar niets is minder waar. Want velen van u voldoen prima aan alle voorwaardes en als u vervolgens het aanvraagformulier oprecht invult, dan zal u de esta verklaring snel in de bus ontvangen. Zorg ervoor dat u het bij uw paspoort stopt zodat u direct door kunt lopen als u bent geland. Wilt u graag een esta verklaring aanvragen? Dan bent u op onze website aan het juiste adres. Onze site is weliswaar niet de site waar u de uiteindelijke aanvraag indient, maar u leest er wel alle benodigde informatie over deze esta verklaring. Leest u het rustig even door en neem eventueel contact met onze klantenservice op als u graag wat meer informatie wilt hebben.

Via onze website hebt u zo uw visum geregeld!

Als u tevreden bent en het aandurft om de esta verklaring aanvraag in te dienen dan leiden we u naar de website waar u het visum voor de Verenigde Staten kunt aanvragen en betalen. Want helaas gaat u dit geld kosten. Reizen lijkt ogenschijnlijk zo goedkoop, maar in de praktijk zijn er nog heel wat verborgen onkosten. Zo raadt de GGD u aan om vaccinaties te nemen als u buiten Europa reist. In sommige landen is dit zelfs verplicht. Dan zijn er diverse visa waar u rekening mee moet houden en hebt u zelfs in Europese landen zoals de Alpenlanden vignetten nodig om over hun snelwegen te mogen rijden. Kijkt u goed de kat uit de boom en laat u voorlichten door de reisorganisatie waar u hebt geboekt!