Uiteten bij het beste Indian restaurant

indiapoort - Indian restaurantWil jij binnenkort eens lekker uiteten en ben je dol op Indiaas eten? Dan moet je zeker langskomen bij India Poort in Hilversum. Dit uitstekende Indian restaurant biedt uiteenlopende soorten Indiase gerichte aan die smaken naar meer. Ze hebben voor iedereen wat.

  • mild
  • medium
  • pittig
  • zeer pittig

De Indiase keuken staat bekend om de pittige gerechten die ze bereiden. Van Tandoori tot kip en lam, bij dit Indian restaurant kun je het allemaal bestellen. Ze hebben hier ook heerlijke vegetarische gerechten en bijgerechten die je zeker niet wilt overslaan. Heb je geen zin om uiteten te gaan en blijf je liever thuis? Dan bezorgt dit restaurant ook bij jou thuis! Je maakt je keuze eenvoudig op de website en bestelt dit in een keer. De gerechten worden dan door dit restaurant zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd zodat jij ervan kunt gaan genieten. Op de website van Indian Poort vind je niet alleen de uitgebreide menukaart die ze hebben, maar ook kun je hier je reservering plaatsen voor wanneer jij hier graag wilt komen eten. Uiteraard kun je hiervoor ook de telefoon oppakken. Zij zijn iedere avond geopend van 17:00 – 22:00 uur en je bent dan dus van harte welkom om hier aan te schuiven voor een lekker hapje eten.

Het eten van het Indian restaurant aan tafel

Of je er nu voor kiest om bij het Indian restaurant langs te gaan of het bij je thuis laat bezorgen, het kwaliteit van de gerechten is altijd goed. Het Indian restaurant verrast je graag met de heerlijke smaken die de Indiase keuken te bieden heeft. Kies daarom eens voor iets anders dan de standaard gerechten die je al kent. Het zal je verbazen dat ook de onbekende gerechten je heerlijk zullen smaken. Wij Nederlanders zijn, als het op eten aankomt, soms erg onwennig of kieskeurig. Dit is echter nergens voor nodig. Als je eens verder kijkt dan de gerechten die je al gewend bent dan kom je er al snel achter dat er heerlijke dingen op het menu staan bij dit Indian restaurant. Hou je bijvoorbeeld van kip? Probeer bijvoorbeeld eens een heerlijke curry of Chicken Tikka Massala. Laat je verrassen door de vele smaken die de Indiase keuken kent. Het Indian restaurant weet deze gerechten heel goed te bereiden, zelfs zo ver van huis. Je hebt echt het idee dat je in India bent, midden in Nederland.

Prachtige gerechten bij het Indian restaurant

Door de uitgebreide keuze op de menukaart van het Indian restaurant kunnen wij ons best voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken. De medewerkers in het restaurant kunnen je hier uiteraard bij helpen en anders kun je altijd kiezen voor een van de populaire gerechten. Papadum bijvoorbeeld of wat dacht je van het heerlijke Nan brood, dat mag zeker niet ontbreken als je bij het Indian restaurant gaat eten. Laat je voor de rest inspireren door de prachtige foto’s op de website of kijk eens stiekem wat de mensen naast je in het restaurant aan het eten zijn. Dit is soms ook een hele goede bron van inspiratie. Waar je ook voor kiest, een ding is zeker: je zult een goede tijd hebben bij het Indian restaurant. Naast het heerlijke eten is de bediening hier ook erg vriendelijk en kun je genieten van een prettige ambiance. Zeker niet onbelangrijk bij een restaurant, maar iets wat je toch niet overal vindt. Kies er daarom voor om een fijne avond te spenderen bij Indian Poort!