Uitgebreide service op maat bij TransIP

Bij TransIP vind je service en diensten op maat. Alles op het gebied van IT kun je hier vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende punten:

  • Een domeinnaam laten maken
  • WordPress voor het schrijven van je eigen blogs
  • Een persoonlijk emailadres aan laten maken

Dit is slechts een greep uit het uitgebreide aanbod van dit IT bedrijf. Zo zijn er nog veel meer diensten die je hier aan kunt vragen. Ook blijft het aanbod groeien, want TransIP is een innovatief bedrijf dat met de tijd mee gaat. Is er een nieuwe ontwikkeling op het gebied van IT dan is TransIP hier ook direct bij. Het bedrijf kan je dan ook als geen ander informeren over welke diensten voor jouw onderneming het meest geschikt zijn. Uiteraard kun je ook een pakket aanvragen met meerdere diensten in één. Wil je bijvoorbeeld jouw merk versterken, dan kies je voor een pakket van een domeinnaam en doorstuurservice. Met deze service belanden klanten altijd op de plek waar ze moeten zijn. Vanaf welk sociale platform ze ook jouw bedrijf vinden, ze worden altijd teruggeleid naar jouw website. Dit is slechts één van de pakketten die TransIP klanten aanbiedt. Hieronder lees je nog veel meer.

De website van TransIP

Dat TransIP weet hoe je websites moet maken zie je alleen al aan haar eigen website. De site is heel overzichtelijk zodat je direct weet waar je aan toe bent. In een oogopslag zie je alles wat het IT bedrijf te bieden heeft. Daarnaast is de informatie op de site heel uitgebreid. Je kunt er veel vinden over TransIP zonder dat je door allerlei overbodige informatie moet spitten. Verder oogt de uitstraling ook heel modern, wat natuurlijk heel goed past bij een IT bedrijf. Bovendien staan er bij de producten en pakketten verhalen en voorbeelden van klanten van TransIP. Dit maakt de diensten en service van deze onderneming heel concreet. Je weet gelijk wat ermee bedoeld wordt en je kunt er veel ideeën mee opdoen voor jouw eigen onderneming. Je leest er bijvoorbeeld het verhaal van Marlies. Zij is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen met de Mobiele Barista en met de hulp van dit bedrijf heeft zij meer naamsbekendheid verworven en weet ze beter hoe ze haar onderneming online kan promoten. Op transip.nl lees je het volledige verhaal van Marlies en ook van andere klanten zoals Graffitinetwerk en Second Degree van Martine. Wie weet staat jouw succesverhaal binnenkort ook wel op de website.

Maak gebruik van je mogelijkheden

TransIP weet ook hoe je jouw mogelijkheden volop kunt benutten. Op het internet zijn deze mogelijkheden oneindig. Denk aan promoten via sociale platforms als Facebook en Twitter, het aanmaken van domeinnamen of een persoonlijk emailadres via TransIP. Bij het bedrijf zorgen ze dat al jouw domeinnamen en adressen met elkaar gelinkt zijn voor het optimale resultaat. De domeinnamen die je hier laat aanmaken zijn ook flexibel. Wanneer jij wilt omschakelen naar een andere onderneming verandert jouw domeinnaam gewoon met je mee. Ook een app laten maken behoort tot de vele mogelijkheden van TransIP. Zo ben je ook bereikbaar via de smartphone en tablet. Daarbij hoort bij een onderneming tegenwoordig ook vaak een webwinkel, want steeds meer mensen doen bijna al hun aankopen online. Ook deze webwinkel kan hier voor jou gemaakt worden. De webwinkels zijn niet alleen snel, maar ook veilig en betrouwbaar. Als online shopper wil je namelijk wel dat jouw aankopen veilig verlopen. Bij deze IT onderneming hebben ze de benodigde kennis om deze diensten te leveren en altijd up to date te houden. Kijk online verder voor de zeer uitgebreide informatie.