Uw conversie optimaliseren met de modernste trucs

Een hoog bezoekersaantal kan uw site ongetwijfeld goed gebruiken. Wist u dat meer bezoek niet altijd resulteert in een hogere klandizie? Het is wel verstandig om uw conversie te optimaliseren. En het conversie optimaliseren kunt u het beste aan conversie.nl overlaten want we kennen alle belangrijke ins en outs. Wat betekent conversie optimaliseren nu eigenlijk? Het zijn immers termen waar u in het dagelijkse leven niet vaak mee te maken krijgt. Beheert u uw eigen website of laat u dit aan uw specialist over? U zult in ieder geval weten dat een toegankelijke site wonderen kan doen. Een site die overzichtelijk is, eenvoudig bereikt kan worden en tevens hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines wordt weergegeven, dat is wat wij voor elkaar kunnen krijgen. We maken onder andere gebruik van een testpanel. Dit zijn burgers die enquêtes voor ons invullen. Aan de hand van deze gegevens komen wij de sterke en zwakke kanten van uw site te weten. Werken alle knoppen eigenlijk wel? En hoe staat het met de informatiedichtheid? Is het overzichtelijk en kunnen prangende vragen die vele bezoekers hebben beantwoord worden, bijvoorbeeld door de FAQ erbij te pakken? Dankzij internetmarketing wordt uw website sneller gevonden en zal uw site hoger in Google komen. Maar voor het conversie optimaliseren halen we andere trucs uit de kast want het gaat er nu om dat de bezoekers daadwerkelijk de stap zetten om te kopen of om een dienst op te vragen.

We helpen u graag met het conversie optimaliseren

Wat zijn zoal de opties die u hebt als u voor ons bedrijf kiest? We nemen het conversie optimaliseren uit handen. We kunnen op diverse manieren onderzoek doen zoals de al genoemde test panels aanspreken, door een QuickScan en analyse te maken maar ook door uw bezoekersaantallen te tracken. Wanneer bezoekt men uw site, wat zijn de dal- en piekuren en wanneer gaat men daadwerkelijk tot aankoop over? Wellicht hebt u een informatieve website en is winst niet heel erg belangrijk voor u. Toch kunt u al via een aantal banners of reclamefilmpjes al een zakcentje bijverdienen. Een paar kliks per uur kan al heel wat geld in het laatje brengen. Maar vooral webwinkels die producten en diensten aanbieden komen bij ons aankloppen. Want de concurrentie is niet alleen moordend, in dit digitale tijdperk is het moeilijk om lang aan de top te staan. Als u daarom gebruik maakt van onze kennis door ons in te huren voor het conversie optimaliseren, dan mag u er wel vanuit gaan dat uw site daadwerkelijk aan de top blijft staan. We werken al meer dan 10 jaar in de business en veel bekende bedrijven zijn u reeds voorgegaan zoals:

  • De Hema,
  • TMG,
  • En de ANWB.

Hebt u hulp nodig? We staan dagelijks voor u klaar

Uw conversie optimaliseren? U weet nu welk bedrijf voor u klaarstaat. Mocht u nog vragen hebben over het conversie optimaliseren, en dat kunnen we ons goed voorstellen, dan kunt u een whitepaper aanvragen waarin u alles kunt lezen over onze werkzaamheden. Het is daarnaast mogelijk om met ons te chatten en te bellen, zeker tijdens kantooruren. En ten slotte is het wellicht een goed idee om even te mailen. Met SEO  en linkbuilding bent u er nog niet. Want het is natuurlijk fijn dat u hoog in Google staat en dat u veel verkeer op de site hebt. Maar de echte stap wordt pas op uw site gemaakt: de keuze van de klant om daadwerkelijk te investeren in uw diensten en producten. Met onze hulp stijgt uw conversie met 150 procent.