Verschillende soorten wikkelfolie

vendrigpackaging - WikkelfolieWikkelfolie is zeer handig om allerlei dingen in te pakken. U kunt wikkelfolie bijvoorbeeld gebruiken wanneer er producten vervoerd moeten worden. Met voldoende folie er om heen blijven veel verschillende soorten producten mooi en zullen ze niet beschadigd aankomen. Dit bespaart uiteraard veel geld uit. Ook wanneer er bijvoorbeeld waardevolle producten vervoerd moeten worden is wikkelfolie van belang. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilderijen die op transport gaan voor een tentoonstelling. Het is dan handig om grote voorraden folie bij de hand te hebben. De meeste musea en galerieën hebben dit materiaal dan ook op voorraad. U kunt op deze manier ook zorgen dat u minder hoeft te betalen voor transportkosten. Vaak is het namelijk zo dat een goed transport ook geld wil hebben voor het inpakken van kunstwerken. Dit kan met een grote hoeveelheid werken al snel in de kosten gaan lopen. Wikkelfolie zelf aanschaffen is dus een goed idee en bespaart zowel tijd als geld. U kunt wikkelfolie voordelig online kopen bij Vendrig Packaging. U heeft hier keuze uit een grote hoeveelheid wikkelfolie. Vaak is het heel handig om de juiste soort te kiezen voor het  product dat u wilt verpakken. Zo blijven uw producten het mooist. Online inkopen van wikkelfolie heeft verschillende voordelen:

  • Een zeer groot aanbod
  • Snelle levering aan huis of bij uw bedrijf
  • Verschillende mogelijkheden om te betalen

Dit zijn echter niet de enige voordelen. U hoeft namelijk bij een bestelling boven de 75 euro geen verzendkosten te betalen. Wanneer u veel in één enkele keer inkoopt kan dit dus al snel in de kosten gaan schelen. Het is dus verstandig om de webshop eens goed door te nemen en meteen alles te kopen wat u nodig heeft. Ook als dat pas bij een volgende verhuizing of een volgend transport nodig is. Er zijn veel verschillende soorten wikkelfolie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor handwikkelfolie of machinewikkelfolie, maar ook voor bundelfolie. Deze verschillende soorten folie worden allemaal voor een andere toepassing gebruikt. Het is dus verstandig om eerst goed na te gaan waar u de wikkelfolie precies voor wilt gaan gebruiken voordat u uw aankoop doet.

Toepassingen voor wikkelfolie

Wikkelfolie kan worden toegepast op veel verschillende soorten materialen. Het is helemaal niet schadelijk voor de producten die u verpakt. Ook blijft de wikkelfolie niet op het product plakken. U kunt dus gerust het folie er af trekken, zonder dat u uw belangrijke producten beschadigt. Met verschillende soorten folie bundelt u niet alleen uw goederen, het zorgt ook voor een goede stabilisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote pellets die samen met veel anderen in een vrachtauto moet worden geladen voor vervoer. Het is dan wel zo veilig wanneer deze pellets niet al te veel gaan schuiven. Ze worden dan ook altijd goed en stevig vastgezet in de vrachtauto, maar de individuele producten moeten ook stevig blijven staan. Al deze producten kunnen met wikkelfolie netjes op de pellets blijven staan totdat het tijd is om alles op de plaats van bestemming weer uit te pakken. Wel zo handig wanneer u zeker weet wanneer uw producten veilig aankomen. Met wikkelfolie bespaart u veel geld uit door snel en efficiënt grote hoeveelheden goederen samen te bundelen. U hoeft niets meer met de hand te doen, maar kunt de rol vastzetten aan een daarvoor bestemde machine en op deze manier makkelijk en snel alle producten van goed folie voorzien. De rollen folie hebben vaak een standaard breedte van 50 cm, maar kunnen ook in andere maten worden besteld. Hierdoor heeft u altijd de wikkelfolie van uw keuze binnen handbereik. Dat is wel zo handig om snel door te kunnen gaan waar u mee bezig was en geen tijd in uw bedrijf te verliezen aan onnodig wachten. Met een bestelling via Vendrig Packaging kunt u uw aankopen dan ook snel thuis verwachten. Wanneer u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst, worden uw producten dezelfde dag nog verstuurd. Vaak heeft u ze dan de volgende dag al in huis of meteen na het weekend. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw folie.

Vragen over het gebruik van folie

Wanneer u werkt met machines kan het nog al eens voorkomen dat u een speciale maat folie nodig heeft om uw artikelen goed in te kunnen pakken. Het is dan van belang dat de machine die u gebruikt uw folie goed kan gebruiken. Er zijn veel verschillende maten en opties en daarom is het verstandig om eerst even contact op te nemen wanneer u niet zeker weet welk type folie of welke afmetingen u nodig heeft voor uw machine. U kunt zowel telefonisch contact opnemen als door het sturen van een email. U krijgt dan snel antwoord op al uw vragen en kunt vaak nog dezelfde dag uw bestelling online plaatsen. Het gebruik van een goede soort folie heeft nog veel meer voordelen. Door uw producten op deze manier te verpakken zorgt u er voor dat er geen kleurverschillen op gaan treden. U kent het vast wel, verkleurd plastic bij artikelen die lange tijd in de zon hebben gelegen. Dat wilt u natuurlijk niet laten gebeuren bij uw eigen producten. Door een goede beschermlaag van gekleurd folie wordt het zonlicht op afstand gehouden. Ook is gekleurd folie zeer handig omdat het de producten goed afschermt. Mensen kunnen namelijk niet zien wat u vervoert. Het biedt dus veel meer privacy dan doorzichtig folie en in sommige gevallen is dat zeker aan te raden.