Vind de goedkoopste energie voor jouw woning

Goedkoopste Energieleverancier 2017 - Tot €700 goedkoper!

Een contract van een energieleverancier heeft altijd een bepaalde duur. Vaak is het een jaar en soms is het drie jaar. Ook als het drie jaar is, dan nog kun je na een jaar overstappen. De kosten worden dan vaak overgenomen door de nieuwe leverancier. Het is wellicht een gedoe om elk jaar over te stappen, maar je kunt veel geld besparen en vaak ook verdienen als je overstapt. De verschillende energieleveranciers moeten concurreren en dus proberen ze allemaal de goedkoopste energie aan te bieden. Maar dat is nog lang niet alles. Het is immers zo dat er maar één leverancier de goedkoopste energie kan aanbieden. Maar dat betekent niet dat je er goed aan doet om zonder meer te kiezen voor die ene leverancier. Er zijn immers meer methodes die energie leveranciers gebruiken om klanten te winnen. Vaak kun je bijvoorbeeld profiteren van hoge kortingen tot wel 250 euro. Als je dat bedrag aftrekt van de totale energierekening, dan kan het best zo zijn dat je net zo goedkoop of nog goedkoper uit bent dan de leveranciers die de goedkoopste energie aanbiedt. Daarnaast heb je ook te maken met leveranciers die werken met een cashback optie. Dat is erg prettig, want aan het einde van de rit krijg je dan een bedrag terug. Erg handig natuurlijk want als je je voorschot te laag hebt ingeschat, dan moet je geld terug betalen en daar kun je dan mooi het cashback bedrag voor gebruiken. Mocht je geld terugkrijgen, omdat je je voorschot juist te hoog hebt ingeschat, dan heb je meteen een heel hoog bedrag, want het cashback bedrag moet er immers nog bij opgeteld worden. Op die manier spaar je eigenlijk onbewust voor je vakantie. Het bedrag dat je terugkrijgt kan oplopen tot wel 400 of 500 euro afhankelijk van de hoogte van je voorschot. Het probleem is natuurlijk dat het ondanks de vele voordelen wel een gedoe is om altijd weer een op zoek te moeten gaan naar de goedkoopste energie of de goedkoopste deal. Daar heb je uiteraard niet altijd zin in en daardoor laat je een contract misschien liever doorlopen. Om dezelfde reden laat je je zorgverzekering wellicht ook elk jaar doorlopen terwijl je premie vaak veel goedkoper wordt als je overstapt. Maar het hoeft geen gedoe te zijn, want je kunt eenvoudig ontdekken waar je de goedkoopste energie kunt vinden via goedkoopsteenergie.com.

Vind de goedkoopste energie snel en gemakkelijk online

Je kunt op de site van goedkoopsteenergie.com je adresgegevens invullen, samen met je historische verbruik. Als je naar een nieuwe woning gaat, dan kun je het verbruik schatten op basis van het aantal bewoners, het soort woning en het normale gemiddelde verbruik. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van alle leveranciers beginnende bij de leveranciers die de goedkoopste energie aanbiedt. Tevens zie je ook meteen wat er zoals wordt aangeboden als welkomst cadeau. Dit kan van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een x aantal euro’s korting
  • Een x aantal euro’s cashback
  • Een tablet
  • Een Playstation 4
  • Een waardebon

Wil je lekker gamen, maar vind je een PlayStation te duur? Stap dan over op een nieuwe energieleverancier en krijg er één gratis! Je hebt immers toch energie nodig, dus daar betaal je sowieso voor. Zit je jaarcontract erop, switch dan en ontvang een gloednieuwe Playstation.

Wil je meer weten? Surf dan naar de site

De beste manier om meer informatie te vergaren over de verschillende leveranciers, de goedkoopste energie en de welkomstcadeaus, is door simpelweg even naar de website van goedkoopsteenergie.com te surfen. Lees meer…